петък, 4 март 2011 г.

Аура Кристина Гейтнер се омъжи отново

Миналия 13 февруари Аура Кристина Гейтнер ("Имението", "Наричаха я Луна", "Дивата котка", "Тайните на любовта") се омъжи за трети път. Актрисата сключи църковен брак с датския боксьор Томас Корел, който е с 6 години по-млад от нея. Двамата се запознали преди три години във Facebook. Искрата припламнала веднага и малко след това той отпътувал от родината си Дания, за да заживее при нея в Колумбия, без изобщо да го интересува разликата във възрастта им.
"След толкова отлагания, най-накрая се оженихме според християнската религия в моята родна Колумбия; гражданският брак ще се състои след около месец и половина, защото съпругът ми е от Дания и все още не разполага с някои от необходимите документи, за да може да се ожени за мен в друга страна, различна от неговата", споделя Аура Кристина.
Актрисата разказва още, че разликата във възрастта им не е проблем за нито един от двамата, тъй като "възрастта е само една цифра в документите ти, познавам хора на 50, които изглеждат на 30 и обратното."
Това, което било трудно за Томас, било да се адаптира към съжителството с 12-годишния й син, тъй като за него това е първи брак и няма деца.
Аура Кристина споделя, че много иска да има дете от новия си съпруг. За целта тя планира до две седмици да замрази свои яйцеклетки и след около година двамата да се опитат да имат свое дете. "Може пък през това време да успея да забременея по естествен път, но ако не, ще си имам замразени яйцеклетки".

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Коментирай тук!