неделя, 24 април 2011 г.

Аура Кристина Гейтнер отблизо

"Важно е да притежаваш красота, талант, упоритост и най-вече интелигентност. Трябва да оставиш у зрителите следа и винаги да бъдеш скромен." Това е тайната на Аура Кристина Гейтнер, благодарение на която продължава да жъне успехи ден след ден.Аура Кристина Гейтнер е родена на 9 март 1967 година в Богота, Колумбия, заедно със своя брат близнак Хари Гейтнер, който също е актьор. "Бях добра дъщеря и отлична ученичка. Бях рано съзряла, непокорна и упорита", спомня си актрисата.


Много млада се премества да живее в Мексико, където учи живопис в училището Есмералда, след което се дипломира със специалност "Международни отношения" в Испано-Мексиканския Университет. Години по-късно, подтикната от тогавашния си приятел - художника, фотограф и публицист Оскар Асула, се връща в Колумбия, за да се потопи в света на модата и работейки като модел открива страстта си към актьорството.
През 1994 година на пазара излиза първият й музикален албум "Calor", сбъдвайки по този начин друга нейна мечта. "Успя да се превърне в платинен диск, но проблеми със звукозаписната компания сложиха край на кариерата ми като певица."През 1998 година се изявява и като писателка след като публикува книга с поеми на име "Confesiones".

Изоставя Колумбия, за да опита късмета си в Маями. "В моята страна бях постигнала успех и исках да ме опознаят и на други места." Няколко месеца по-късно успява да го постигне с ролята си на Барбара в теленовелата "Тайните на любовта".


Извън телевизията се изявява и като бизнесдама, лансирайки своя линия продукти за отслабване. "Освен това искам да извадя на пазара и свои спортни облекла и бански костюми."
Животът й носи едновременно сладки и горчиви моменти. Докато името й е в устите на хората заради това, че е позирала полугола в известно списание и е обвинена от страниците на една книга в проституция (съдът я оправдава поради липса на доказателства), тя среща любовта на живота си, Томас.


През 2009 влиза в политиката и то по същото време, в което изпълнява ролята на проститутка в мюзикъла "Pecadoras". Днес, тя се изявява и в ново амплоа, това на водеща.
Съперничеството на Аура Кристина с брат й Хари Гейтнер се е смекчило с течение на годините.
Синът й Даниел Дамян е плод на брака й с Марсело Дос Сантос. "Той е най-хубавото нещо в живота ми. Той е моят учител, моята светлина, моята истина."

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Коментирай тук!