понеделник, 2 май 2011 г.

Сандра Ечеверия отблизо

"Започнах да играя погрешка." Една много сполучлива грешка, защото след дебюта си в телевизията, Сандра Ечеверия не е спирала да работи. Нещо повече, актьорството се превръща в нещо като терапия за нея. "Аз съм много интровертен и слабо социален човек и мисля, че открих в тази професия убежище, за да бъда човека, който не съм в реалния живот."Сандра Ечеверия е родена на 11 декември 1983 и най-голямата й мечта е да стане певица. "Постигнах го на 14, след като спечелих един конкурс и станах член на групата Perfiles, по-късно преименована на Crush." Бандата осъществява заедно над 200 концерта в цяло Мексико и успява да се нареди на челните места в класациите.


Съдбата я принуждава да замени пеенето с актьорството. "Един хубав ден, един продуцент ми каза, че иска да играя. Аз отказах, но след като той настоя, накрая приех."
По този начин Сандра влиза в Актьорската Академия на TV Azteca и на 19 години дебютира в телевизията в теленовелата "Súbete a mi moto" ("Колелата на любовта"). Същата година "Кръгът на мексиканските журналисти" й връчва награда за най-добра актриса.През 2003 Сандра Ечеверия заминава сама за Лос Анджелис с намерението да прави кино. "Отправих се в търсене на американската мечта, затова не исках да подписвам ексклузивни договори с никоя продуцентска компания."В САЩ Ечеверия взема уроци по актьорско майсторство, пеене и танци, но признава, че е изживяла много трудни моменти. "Струваше ми много сълзи и рухнали надежди, чувствах се дискриминирана за това, че съм латиноамериканка. Първата година не познавах никого; имаше дни, в които нямаше с кого да си обеля и дума и нощи, през които не можех да спя от тъга."
Голямата възможност трябвало да почака още и междувременно актрисата приема да участва в други проекти в родината си. Един от тях е теленовелата "Soñarás" ("Да мечтаеш") през 2004. По време на снимките се появяват слухове, че има връзка с колегата си от новелата Яир.


Ечеверия уверява, че помежду им е имало само "голямо приятелство", и че той е отличен професионалист и приятел, и отрича романса. По всичко изглежда, че този, с когото действително е имала връзка е музиканта Факундо Монти, макар че за отношенията им не е известно нищо повече.


След това Сандра започва нов етап от живота си. Отново се връща в Лос Анджелис, но този път всичко е много по-сладко, тъй като се запознава с мексиканския актьор Демиан Бичир, който я спасява от ужасната самота. "Участвах в театрална постановка, продуцирана от него. Малко по малко се появи любовта. Той е човек, на когото се възхищавам, той е благороден, кавалер и най-вече ми харесва начина, по който ме обича. От този момент нататък животът там беше напълно различен", коментира Сандра по онова време.През 2006 актрисата се връща в Мексико, за да си вземе кратка почивка, но се случва нещо неочаквано. Сандра се явява съвсем между другото на един кастинг и я избират за главната роля в теленовелата "Марина", в която освен това има огромната възможност да изпълни главната музикална тема "Nos Volveremos a Ver".

Теленовелата се оказва повратна точка в кариерата й. "Марина" ме направи световно известна, от което толкова имах нужда, направи ме много по-сигурна в себе си и в актьорските ми умения. От този момент започнаха да се появяват много възможности за участия на големия екран."


Славата й нараства още повече след като през същата година позира за известно мъжко списание.
Връзката й с Бичир е на приливи и отливи и приключва окончателно в края на 2009. "Беше много тежко, защото все още се обичахме, но пътищата ни се разделиха."
След това Сандра концентрира усилията си върху първия си солов албум, като работи с известни композитори като Хуан Пабло Мансанеро и Рейли Барба, с когото споделя нещо повече от музиката. "В деня, в който се запознахме, композирахме три песни. Енергията струеше от нас и осъществихме силна връзка помежду си, но аз трябваше да замина за Колумбия, за да снимам теленовелата "Клонинг".
Баща й Едуардо я придружава навсякъде, където може. Един от последните подобни моменти е на презентацията на теленовелата "La Fuerza del Destino", първият й проект за Телевиса.
Днес, макар и да работи по много нови проекти и да подготвя лансирането на диска си, Сандра все още изживява раздялата с Рейли. "Много е тъжно, защото нашата професия усложнява нещата. Дадохме си време, но бяхме наясно, че не искаме разстоянието да ни кара да страдаме постоянно."

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Коментирай тук!