събота, 20 август 2011 г.

Сюжет и персонажи в новата теленовела на Caracol "El Secretario"

Най-новата теленовела на Caracol ще дебютира в ефир след броени дни. Тя е заснета на различни места в Ню Йорк, Богота и Картахена, а главните роли са в изпълнение на Хуан Пабло Еспиноса, Мартин Карпан (злодея) и Стефани Кайо.


Сюжет:
Емилио (Хуан Пабло Еспиноса) работи като разносвач на пици в Ню Йорк и 6 години след като е напуснал Колумбия в търсене на своята американска мечта, научава че има дъщеря в Богота и решава да се върне. След множество перипетии пристига в страната без стотинка в джоба, а за капак, едно объркване го кара да приеме необичайна работа - като секретар. "Той прави нещата от сърце, позитивен е и е весел, и макар че всичко му се получава зле, винаги гледа положително на живота", коментира Хуан Пабло Еспиноса, който си поделя главната роля с перуанката Стефани Кайо, която играе Антония - неговата шефка - важен директор в Предприятие Копито. Кошмарът на Емилио ще бъде Феликс Сегура (Мартин Карпан), собственик на престижната фабрика за тоалетна хартия. Този мъж ще направи невъзможен живота на секретаря, защото освен всичко е и годеник на Антония.

Персонажите:

Хуан Пабло Еспиноса е Емилио Ромеро
Той е на 30 години и е прекарал последните 6, работейки като разносвач на пици в Ню Йорк. Добър човек е, любезен, честен, но изключително разсеян и голям забраван, което винаги му създава проблеми. Когато научава за съществуването на дъщеря си в Колумбия, животът му се преобръща и той иска да я опознае, но е напълно неподготвен за бащинството. Емилио е привлекателен по свой начин, оптимист е, добър събеседник, винаги се опитва да бъде в добро настроение и не се огъва пред трудностите.


Стефани Кайо е Антония Фонталво
Много привлекателна и с класическа красота. Отгледана е в златна люлка и винаги е имала най-доброто. Докато е била в университета, родителите й са фалирали и днес тя е тази, която ги издържа. Поради това е изключително отговорна и работлива, посветила се е изцяло на кариерата си като търговски директор и е оставила настрани личния си живот. Най-удобно за нея е било да приеме ухажването на Феликс Сегура, собственик на Предприятие Копито, тъй като по принцип не е много умела в любовните въпроси. Макар че все още не си дава сметка, това решение я води по пътя на самотата.

Мартин Карпан е Феликс Сегура
Той е по-големият от братята Сегура и е собственик на Предприятие Копито, най-рентабилната фабрика за тоалетна хартия в страната. Привлекателен и силен мъж. Амбициозен е и е постигнал всичко сам, което го е направило арогантен и пресметлив. Той е от хората, които не се задоволяват с нищо, иска да е най-могъщия, най-богатия, най-страховития, но също и най-желания мъж. Открил е в Антония перфектната жена, с която да се появява пред обществото, но не е готов да изостави постоянните си авантюри с други жени. Разнообразието винаги е помагало на Феликс в бизнеса и в любовта, поради което от месеци поддържа тайна връзка с Паола, най-добрата приятелка на годеницата му.

Фабиан Мендоса е Марио Сегура
По-малкият от братята Сегура. Работи в Предприятие Копито, благодарение на брат си Феликс, който се е смилил над него и му е дал работа на средно управленско ниво, но дори няма полза от това. Марио не е добър в нищо и преследва само собственото си удоволствие. Единственото, по което прилича на брат си е неконтролируемия си сексуален импулс, с тази разлика, че не притежава силата на Феликс и се влачи след всичко, което се движи.

Андрея Лопес е Паола Сория
Привлекателна жена, но куха в интелектуално и емоционално отношение. Признава, че никога не е изпъквала в нищо, и че единственото, за което става е хубав секс. Била е една от най-добрите приятелки на Антония в университета, но в действителност винаги й е завиждала за характера и интелигентността й, и би искала да я види да се влачи по земята като червей. Кара Антония да вярва, че е на нейна страна, и че може да й вярва, а в същото време е любовница на Феликс и се присмива на наивността на приятелката си.


Секретарките в Предприятие Копито

Мария Маргарита Хиралдо е Делфина
Тя е секретарката на Президента и е най-старата в групата. В компанията е от първия й ден и непрекъснато напомня колко трудно е било преди. Тя е най-уважаваната и е назначена за шеф на останалите секретарки, но понякога става досадна и заядлива. Много е сериозна и никога никой не я е виждал да се усмихва. Толкова е стриктна, че понякога е сравнявана с нацистка. Омъжена е, винаги говори добре за съпруга си, но никой не го познава. Тя е дясната ръка на Феликс Сегура.

Валентина Лискано е Олгита Линарес
Олгита има ниско самочувствие, срамежлива е и дори малко странна, но е много ефективна в работата си, тъй като е изключително организирана. Не е имала много успехи в любовта, тъй като малкото връзки, които е имала са били съвсем краткотрайни, вероятно заради шумния й смях или заради липсата й на опит в леглото. Олгита е преди всичко вярна жена, добра приятелка и напълно отдадена.
Александра Серано е Йенси
Тя е най-новата секретарка. Има вълчи нрав. Все още не е завършила образованието си, но непрекъснато повтаря, че няма да остане завинаги секретарка, тъй като е създадена за по-добри неща. Тя е кариеристка, самовлюбена и много суетна. Знае как да извлече полза от прелестите си и ги използва, за да се облагодетелства. Най-новият й идол е Паола Сория и иска да стане като нея. Презира Антония и непрекъснато я критикува.


Андрея Нието е Милейди
Тя е секретарката на Административния отдел. Симпатична жена, която постоянно е на диета, но чекмеджетата й са пълни със сладки лакомства, които носи, за да продава, но от които яде винаги, когато е стресирана. Говори на висок глас, поради което всички са наясно с това, което се случва в личния й живот. Съпругът й я е изоставил преди две години и иска да се влюби отново и да има нова възможност за щастие, но е от онези хиперчувствителни хора, които вечно страдат от любовна мъка. В момента има тайна връзка с Конде от финансовия отдел.


Административните служители


Уолтър Луенгас е Патрисио Конде
Работи в компанията от няколко години и отговаря за данъците и таксите. Той е самодоволен, надут и суетен. Опитва се да мине за забавен и спокоен. Открил е в Милейди идеалната жена, която да води за носа и постоянно я моли да му върши работата. Изгодно му е да пазят връзката си в тайна, тъй като това му позволява да печели точки пред Йенси, която в действителност желае.Алберто Бареро е Патекива
Той е помощник на Одитора, което според него му дава известна власт в компанията. Той е най-големият клюкар и интригант. Винаги внушава съмнения за конспирация и настройва хората едни срещу други с манипулативни коментари. Постоянно твърди, че разполага с информация, която другите нямат. Женен е, но е разочарован, защото жена му е истински звяр и не го оставя намира. Мечтае да я изостави някой ден, но е прекалено страхлив, за да й противоречи.Фреди Ордоньес е Агире
Приятел е на Патекива, който го е препоръчал за помощник в счетоводството. Грозен е, но това не му пречи да съди всички жени, които среща и да ги преценява според красотата им. Мисли се за завоевател, но е по-скоро глупак, който не успява никъде.Светът на Емилио

Хилари Вергара е Валентина Рендин
Тя е дъщерята на Лорена и Емилио. Тя е много нежно, интелигентно и чувствително дете. Преструва се, че не забелязва нищо, но в действителност е много хитра. Израснала е с майка си и с пастрока си Франклин, с когото има добри отношения.


Елга Диас е Лорена Рендин
Тя е непоносимата майка на Валентина, която е вманиачено стриктна и властна и винаги смята, че е права за всичко. Обича да дава мнението си във всяка ситуация. Като съпруга е властна, а като майка свръхгрижовна. Иска Валентина да бъде перфектна в един свят, който не е неин. Записва дъщеря си в престижно училище, като се надява тя да се сближи с деца от каймата на обществото.
Фернандо Солорсано е Франклин Сотомайор
Известен PR, която гради имиджа на някои от най-известните марки. Поради това има много пари и добър вкус. Смята, че е обикновен и скромен човек, въпреки престижа си.Маргалида Кастро е Хертрудис Буенаора (Дудис)
Дудис, както я наричат галено, е очарователна и услужлива жена. На своята възраст живее сама в скромен апартамент, наследен от съпруга й, починал преди десет години и от време навреме двете й деца, които живеят в САЩ идват да я видят. Тази сладка жена живее скромно с парите от пенсията на мъжа си. Един ден, в живота на доня Дудис се появява Емилио Ромеро, новият й съсед, който малко по малко се превръща в неин приятел и довереник.


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Коментирай тук!