понеделник, 22 август 2011 г.

Телемундо подготвя теленовела по филма “Doña Diabla”

Телемундо са закупили правата на филма с Мария Феликс от 1947 година “Doña Diabla” и усилено работят по адаптацията на сценария. С новата история се е заел един от най-добрите продуценти на компанията Уго Леон Ферер, благодарение на който на бял свят се появиха хитови теленовели като "Имението", "Зоро", "Трима братя, три сестри", "Клонинг" и др. Общото между всички тези продукции е, че са снимани в студията на RTI-Колумбия, което означава, че вероятно "Доня Диабла" ще бъде наследник на "Flor Salvaje".
Филмът разказва историята на една жена (Анхела), която след като е измамена от мъжа си, се превръща в озлобен човек, който мисли само как да си отмъсти и да забогатее.
Красотата на Анхела предизвиква страстта на неедин мъж. Разведена от циничен опортюнист, Анхела прелъстява и изоставя без жалост всички мъже, докато не среща Адриан, използвач, пресметлив колкото нея и дори повече.
Анхела открива, че съпругът й Естебан е безскрупулен мъж, който само я използва. След като разкрива измамата тя решава да се превърне в твърда жена и да посвети остатъка от живота си на отмъщение срещу мъжете. Всичко това й спечелва прозвището "Доня Диабла". Дъщеря й Анхелика не обръща внимание на живота, който води майка й. Девойката се влюбва в мошеник на име Адриан, който й разкрива, че майка й е "Доня Диабла". Анхелика избягва с него. За да спаси дъщеря си от влиянието на Адриан, Анхела го убива и се предава на правосъдието.
Все още няма яснота за актьорите, които ще изпълнят главните роли, но се твърди, че Уго Леон си е набелязал няколко актриси, сред които Виктория Руфо, Вероника Кастро, Сесилия Рос, Гресия Колменарес и Ана Мария Ороско.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Коментирай тук!