вторник, 30 август 2011 г.

"Камериерка в Манхатън" - наследникът на "Mi Corazon Insiste"

Вече е официално: Литци и Еухенио Силер са най-новата екранна двойка на Телемундо. Те ще протагонизират теленовелата "Камериерка в Манхатън" ("Una Maid en Manhattan"), която през ноември ще замести "Mi Corazon Insiste" в ефира на американския канал. Вече е известна и злодейката, която ще застане на пътя на любовта в тази нова романтична история. Това е Ванеса Вийела, която в момента българските зрители гледат в ролята на Виктория Арисменди в теленовелата "Ева Луна".
"Камериерка в Манхатън" разказва историята на Мариса Лухан (Литци), мексиканка, която обстоятелствата на живота принуждават да емигрира в САЩ заедно с 10-годишния си син Лало. След като първоначално се установява да живее в Лос Анджелис, Мариса се премества в Ню Йорк, където започва работа като камериерка в един от най-луксозните хотели на Манхатън. Точно там разцъфтява романтичната й любовна история с Кристобал Паркър Салас (Еухенио Силер), млад мъж, който по погрешка решава, че тя е една от гостенките на хотела.
Освен "Камериерка в Манхатън" Телемундо подготвя и своята версия на испанския сериал "Физика или химия", която трябва да заеме мястото на "La Casa de al Lado".

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Коментирай тук!