петък, 9 септември 2011 г.

Потвърдено: Габи Еспино и Жанкарлос Канела са заедно и очакват дете

Както всички очакваха Габи Еспино и Жанкарлос Канела официално потвърдиха връзката си, както и факта, че очакват дете. Двамата направиха това по време на организирания тази нощ видео чат с феновете на двамата.
"Можем да ви кажем, че отговорът е да, бременни сме и семейството вече нарастна, в прекрасния ни екип вече има още един човек. Нека да научи целият свят: бременни сме", сподели много развълнуван Жанкарлос.
"Това е най-вълнуващото, най-прекрасния подарък, който ни направи животът. Нашата история е като новела, но все още не знаем дали ще е момче или момиче", добави Габи.
Много развълнувани двамата разкриха, че живеят заедно, с малката дъщеря на актрисата Ориана, с която Жанкарлос се разбира отлично.
"Изясних на Ориана, че каквото и да се случи я обичам много, че съм нейният най-добър приятел, и че може да ми вярва. Искам да бъда част от живота й завинаги, тя си го спечели, защото е много симпатично момиче, прекрасно дете, с огромно сърце, децата са специални. В мое лице тя ще има приятел за цял живот", заяви Жанкарлос.
Габи и Жанкарлос се запознаха по време на снимките на теленовела "Дявол с ангелско сърце" и химията помежду им беше мигновена. Двамата обаче изясниха, че въпреки възникналите още тогава чувства, помежду им е имало само едно голямо приятелство. По-късно, след като Габи подписа развода си с Кристобал Ландер, след като отново се срещнали, разбрали, че все още изпитват чувства един към друг и решили да опитат дали ще се получи. Причината да не разкрият истината публично до момента е, че актьорите са искали първо да разберат дали връзката им ще потръгне и едва тогава да изкрещят любовта си в четирите посоки.
"Ако преди не сме говорили за нашата връзка, не е било защото сме ви лъгали, да скриеш нещо не е същото като да лъжеш, само искахме отношенията ни да станат солидни, за да можем да ги споделим, и ето че днес го правим", каза Жанкарлос.
"Имахме възходи и спадове, деликатни ситуации, които трябваше да изчакаме и уважим и затова не можехме да говорим, за да не нараним някого", допълни той.
По отношение на бъдещите си работни планове и дали планират общ проект, двамата заявиха, че много биха се радвали през следващата година да участват заедно в нова теленовела, като дори се пошегуваха, че тя може да се разказва за техния живот. Освен това разкриха, че много искат да работят заедно с Мигел Варони и Катерин Сиачоке, както и с Габриел Порас, когото считат за отличен актьор.
Ако сте пропуснали да видите видео чата, по-долу можете да гледате негов запис.


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Коментирай тук!