сряда, 7 септември 2011 г.

Скарлет Ортис с две предложения за теленовели в Телевиса

Въпреки че след провала на теленовелата "Рафаела" в Мексико мнозина мислеха, че от Телевиса няма да потърсят повторно Скарлет Ортис, не стана така. Трябва да признаем, че макар и през последните години тя да направи някои доста "посредствени" персонажи, Скарлет е отлична актриса и се възприема много добре от публиката по целия свят. Така че вината за провала на "Рафаела" в никакъв случай не трябва да се приписва на нея, а по-скоро на слабата адаптация на сценария и някои значими грешки на продуцентския екип.
В крайна сметка от Телевиса са си дали сметка за всичко това и днес Скарлет отново има предложение за теленовела. Този път то идва от Игнасио Сада, който подготвя новя версия на венецуелската "La Zulianita", която ще се излъчва в ранните следобедни часове по Канала на звездите. В случай, че приеме, е много вероятно тя да си партнира с Давид Сепеда, който е почти потвърден за продукцията.
Освен това Скарлет е била забелязана и в офиса на Карла Естрада, която вероятно й е предложила роля в "A la Luz del Angel". Възможно е да става въпрос за ролята на Виктория (главната героиня от съвременната епоха), като в този случай Скарлет би си партнирала със Себастиан Рули.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Коментирай тук!