събота, 10 март 2012 г.

Алисън Лос отблизо

Алисън Лос е родена на 11 август 1992 година в Чиуауа, Мексико. Рожденото й име е Алисън Мариан Лосано Нуньес. Тя е най-голямата от четири сестри. Момичетата винаги са били много близки и Алисън не се колебае да ги подкрепя във всичко, което правят.Започва артистичната си кариера през 2002 година в риалити шоуто "Codigo Fama" ("Код Слава"), което търси талантливи деца. Точно там тя привлича вниманието на различни телевизионни продуценти. По това време Алисън е едва на 10 години.


Година по-късно продуцентката на "Codigo Fama" Роси Окампо я кани да участва в следващата й теленовела "Веселяци и сърдитковци", където изпълнява ролята на злодейката. "До този момент никога не бях мислила да ставам актриса, но теленовелите се оказаха истинска школа за мен и благодарение на тях, разбрах какво искам."

През 2004 година, Алисън Лос получава първата си главна роля в теленовелата "Мисия SOS: Приключение и любов", в която освен това пее заедно с музикалната група. "Това беше музикална новела. Изпълнявах ролята на едно момиче, с което имаме едно и също фамилно име - Диана Лосано. Хареса ми много, защото освен че участвах като актриса, можех и да пея, което е другата ми голяма страст", спомня си Алисън.


През 2005 година се включва във втория сезон на "Непокорните". Там тя изпълнява ролята на Бианка Дилайт, а героинята й остава до края на теленовелата. Освен това се снима и във филма "RBD: La Familia".През 2006 получава малка роля в теленовелата "Двете лица на Ана" с Ана Лайевска. Други проекти, в които участва по това време са "La energía de Sonricslandia", "Amor Mio", "Vecinos" и "La Fiesta". Освен това се снима и в няколко реклами.
През 2007 получава първата си главна роля в немладежка теленовела в продукцията на Анхели Незма "По дяволите красавците". Там тя играе ролята на Милагрос, бедно момиче, което нощем се преобразява в певица, а през свободното си време - в момче, което играе футбол. "Костваше ми много усилия да вляза в тези три различни образа, но успях, благодарение на уроците, които вземах." Теленовелата носи огромна популярност на Алисън, най-вече сред младежката публика. Тук тя играе заедно с актьори като Сесар Евора и Лаура Флорес.


През 2008 след кратко участие в няколко епизода на теленовелата "La Rosa de Guadalupe", се явява на кастинг за "В името на любовта", където е избрана за главната роля. По време на снимките се появяват неприятни слухове, че актрисата има проблеми с наднормено тегло, които могат да я принудят да изостави теленовелата. "На 16 години съм и няма да се тревожа за теглото си, това не е мой приоритет".


От време на време Алисън се изявява и като модел. През 2008 тя се качва на модния подиум, за да покаже няколко модела на мексиканския дизайнер Рафаел Ернандес.
Освен като актриса и модел, Алисън се изявява и като певица. Записва няколко диска с колегите си от "Codigo Fama", "Мисия SOS" и "Веселяци и сърдитковци". Освен това през 2008 година записва заедно с K-paz de la sierra музикалната тема към теленовелата "По дяволите красавците".Една от най-добрите й приятелки е Алтаир Харабо. Двете се запознават по време на снимките на "По дяволите красавците", а по-късно отново работят заедно в теленовелата "В името на любовта". "С Алтаир се разбираме страхотно", обобщава тя.Първата й голяма любов е Роман Камара, внукът на Виктор Камара, който изпълнява ролята на Орландо в теленовелата "В името на любовта". Двамата излизат няколко месеца, но се разделят заради религиозните си различия.
Докато траят снимките на теленовелата, има връзка и със Себастиан Сурита, който изпълнява ролята на Емилиано.

Няколко факта за Алисън Лос:
Любимите й спортове са тенисът и футболът.
Любима храна: пица, хамбургери, суши и ягоди със сметана.
Обича изкуството.
Любимите й цветове са розово и тъмно лилаво.
Почитателка е на Джони Деп, Ан Хатауей и Марая Кери.

"В името на любовта" е последната теленовела на Алисън Лос. След края на снимките, тя се оттегля в родния си край, за да "проповядва словото Божие и да помага по духовен начин на болните деца и на младежите с проблеми", според думите на майка й. През 2011 Алисън се омъжи за приятеля си Елиу Гутиерес, с когото я свързва общата религия - Свидетелите на Йехова, а в началото на 2012 стана майка на момиченце на име Лондън Роуз.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Коментирай тук!