събота, 19 май 2012 г.

Карлос Понсе и Химена Дуке се разделиха

След двугодишна връзка актьорите Карлос Понсе и Химена Дуке обявиха официално, че са се разделили. Разбира се, както често се случва, мнозина започнаха да твърдят, че причината е в трети човек. Актьорите решиха да се намесят незабавно и опровергаха слуховете.

"Когато има неразбирателство между две публични личности, жълтата преса автоматично приписва на единия от двамата изневяра. Това е долна лъжа. Не е честно да се манипулира читателя и да се разрушават семейства с цел да се увеличава тиража. Аз опровергавам това категорично, и когато говорите с @ximenaduque, ще имате своята истина. Тя е дама и не заслужава да си играете с достойнството й", заяви Карлос Понсе.

От своя страна Химена Дуке написа в Туитър: "Пиша го тук и няма да засягам темата НИКОГА повече. Връзката ми с Карлос Понсе приключи, но НЕ е по вина на трети човек, това е лъжа, той е кавалер и ме направи много щастлива през тези две години от живота ми. Тъжно е, когато една връзка приключи, но всеки край е едно ново начало. Сега искам да бъда спокойна и да се отдам изцяло на сина ми и работата ми. Карлос Понсе заслужава уважение също като мен и нашите животи. За него мога да кажа само положителни неща и единственото, което знам е, че всичко в живота се случва с определена цел. Благодаря на хората, които ни подкрепят, а не тези, които обичат да рушат, ще кажа само, че има Бог!"

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Коментирай тук!