четвъртък, 26 юли 2012 г.

Маргарита Муньос отблизо

Маргарита Муньос е родена на 18 септември 1987 година в Питалито, Колумбия под името Маргарита Муньос Пара. Завършва основното си образование в el Colegio de la Presentacion и част от гимназиалното в el Liceo Andaki в родния си град. Мечтата й за телевизионна кариера я кара на 13-годишна възраст да се премести в столицата Богота.


Учи в академията на Хулио Сесар Луна. Започва кариерата си в телевизията като се снима в реклами, а неин мениджър е Джон Себайос. През 2003, на 16-годишна възраст дебютира в теленовелите в продукцията на Каракол "Истинският Родриго". Изпълнява ролята на Валентина Мансур, девойка, която е готова на всичко, за да привлече вниманието на околните, без да се интересува от последствията.
През 2005 популярността й нараства неимоверно и получава роля в успешната теленовела на RCN "Семейство Рейес" ("Los Reyes"). Героинята й се казва Пилар Валенсуела, по-популярна като "Пиларика" или "Коронованата богиня", ученолюбиво и сериозно момиче от висока социална класа, която накрая се влюбва в обикновен квартален механик (в ролята Хулиан Роман). През същата година е избрана и за една от най-красивите жени в колумбийската телевизия.

През 2007 играе Сусана в теленовелата на Каракол "Пачоло" и макар че ролята й е важна, не получава нужното признание. През същата година сътрудничи и при заснемането на видеоклипа към песента "Silabas al Viento" на колумбийския певец и актьор Карол Маркес. Следват участия в теленовелите "Любов до смърт" (2008) и "Без път назад" (2008-2009).

Истинският успех и международна траектория за Маргарита идват с теленовелата на Телемундо "Горките родители на богатите деца" през 2009. Ролята й е на Исабела, младата злодейка в историята.

През 2010 година играе една от главните роли в теленовелата на Каракол "Семейни тайни" ("Secretos de Familia"). Партнират й популярни актриси като Марсела Карвахал, Сесилия Ботеро и Ракел Ерколе. От последната Маргарита научава много полезни неща за актьорската професия. "Научи ме колко е важна концентрацията, как да насочвам чувството на персонажа в правилната посока, да игнорирам хората наоколо и да се съсредоточавам върху ролята ми."


През 2011 година отново е избрана от Телемундо за отрицателна роля в теленовела. Става въпрос за "Наследниците дел Монте" ("Los Herederos del Monte"), където си партнира с Марио Симаро и Марлене Фавела. Героинята й се казва Хулиета. По време на снимките завързва близко приятелство с Марлене Фавела.


Една черта, която обединява всички играни от нея роли е откритата чувственост и сексуалност на героините й. "Като актриса ми харесва да събуждам желанието; това на практика означава, че си играя добре ролята. Сега знам, че съм способна да накарам да се влюби в мен както едно момче на 13 години, така и мъж на 40. Да бъдеш секси значи да си способен да привлечеш някого с един поглед или движение. Аз играя с моя поглед."

В продължение на пет години Маргарита има връзка с израелския модел Гай Давидян. "От него се научих всичко: за Бог, за семейството, за историята и дори да готвя." Въпреки че тя гледа на него като на мъжа, с когото би искала да е цял живот, двамата в крайна сметка се разделят. Твърди се, че причина за това е именно колежката й и приятелка Марлене Фавела, с която Гай има връзка в момента.
Все пак, както се казва, всяко зло за добро. От началото на 2011 година Маргарита има нова любов в живота си. Става въпрос за колегата й Мишел Браун.

1 коментар:

  1. Това невръстно девойче хич не е за Мишел Браун.Не ми харесват като двойка,според мене не си пасват.По същия начин той беше влйбен в няква бразилка и щяха да се женят,ама нейсе. Как ми се ще да са заедно с Нати Клаус,с нея например си пасват перфектно.

    ОтговорИзтриване

Коментирай тук!