четвъртък, 30 август 2012 г.

Лола Понсе и Аарон Диас очакват дете

След седмици на слухове актьорите Лола Понсе и Аарон Диас потвърдиха новината, че очакват първото си дете. 35-годишната Лола е бременна в 14-тата седмица.

"Казах й: мисля, че си бременна. Трябва да отидеш на лекар", коментира актьорът, който е с 5 години по-млад от аржентинката, за новия брой на списание Hola! припомняйки си момента, в който се появили подозренията. След като те били потвърдени, двамата много се зарадвали.

От своя страна Лола сподели огромната любов, която изпитва към мексиканеца, признавайки че "винаги съм мечтала, че когато имам бебе, то ще дойде от една чиста и красива любов и така стана. Това е толкова голяма любов, че единственото, което можеше да произлезе от нея е един нов живот."

По отношение на възможността за сватба, Ааарон Диас, който наскоро се разведе с актрисата Кейт дел Кастийо, коментира... "За мен има по-важни неща от една сватба, за мен браковете и сватбите са договори, а договорите може много лесно да бъдат развалени, все пак не съм категоричен, аз съм с Лола каквото и да реши."

Аарон Диас и Лола Понсе се запознаха по време на снимките на теленовелата "El Talisman" ("Талисманът") в края на миналата година и оттогава са неразделни.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Коментирай тук!