понеделник, 20 август 2012 г.

Анхелика Селая дебютира в англоезичната телевизия

След отличното си представяне в теленовелите "Жестока любов" и "Някой те наблюдава" Анхелика Селая успя да достигне до важен кръстопът в своята кариера. Актирисата ще сбъдне една от мечтите си и ще дебютира в англоезичната телевизия, благодарение на малка роля в сериала на USA Network "Burn Notice". Тя ще се превъплати в Анджела Флорес, персонаж която я изпълва с вълнение.

"За първи път ще играя в националната телевизия и на първия ми език. Въпреки че съм родена в Аризона, учих актьорско майсторство в Мексико в училището на Argos Casa Azul и от почти 10 години не съм спирала да работя на испаноезичния пазар. Сега се появи възможността да играя на английски. Това си е цяло предизвикателство след като винаги съм работила на испански", сподели Анхелика в свое интервю.

Въпреки опита си да направи кариера в американската телевизия, актрисата иска да си остави отворени всички врати и не изключва възможността един ден да се върне към мелодрамите на испански език. "Новелите ме пускаха да влизам в домовете на толкова много хора всяка вечер и съм много благодарна за това. Никога не бих могла да обърна гръб на публиката, която ме е подкрепяла през всички тези години."

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Коментирай тук!