сряда, 21 ноември 2012 г.

Аарон Диас и Кейт дел Кастийо вече са разведени

Аарон Диас и Кейт дел Кастийо вече са официално разведени, след като през юли 2011 обявиха публично раздялата си след пет-годишен брак.

"Аарон беше най-красивото, което съм имала и ще продължи да бъде, точно затова решихме да се разделим, за да можем да се обичаме винаги", написа по онова време Кейт.

Близо година и половина след раздялата им, процесът по развода най-накрая достигна финалната си точка, а двамата поеха по различни пътища.

От една страна, Аарон откри любовта със своята колежка от теленовелата "Талисман" Лола Понсе, която съвсем скоро ще го направи баща.

Кейт, от друга, се посвети на кариерата си, като постигна няколко успеха със сериала "Grimm" и филмите "Without men" и "K11".

Въпреки че демонстрираха добри отношения помежду си, през последните месеци имаше няколко ситуации, които свидетелстваха за обратното, като например момента, когато Кейт дел Кастийо се възползва от спекулациите по повод бременността на Лола и публикува в Туитър съобщение "Да, Лола наистина е бременна", имайки предвид кучето си.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Коментирай тук!