сряда, 2 януари 2013 г.

Новите теленовели на Телевиса за 2013

Новата 2013 година вече е тук. Вижте какви са плановете на продуцентите, работещи за мексиканската компания Телевиса за новите теленовели, които ще представят на публиката през следващите месеци.

Продуцентът Игнасио Сада ще се опита да повтори неочаквания успех на "Убежище за любовта" ("Un Refugio para el Amor") с нова версия на "Втората ми майка" ("Mi Segunda Madre"), успешна теленовела от 1989 с Мария Сорте и Енрике Нови. Все още не са ясни актьорите, които ще се включат в продукцията, но едно от най-споменаваните имена е това на Лаура Флорес ("В името на любовта", "Непокорно сърце").

"La Tempestad" ("Бурята") е новият проект на Салвадор Мехия, който ще бъде оглавен от Уилям Леви. Теленовелата ще се появи на екран към средата на годината в звездния часови пояс на Канала на Звездите. Все още не е ясно коя ще бъде екранната партньорка на Леви, но вече е потвърдено, че големите злодеи в историята ще бъдат в изпълнение на Даниела Ромо и Сесар Евора.

Натали Лартийо ще се завърне през тази година с нова версия на хитовата теленовела "Маримар" под името "Corazon Indomable" ("Неукротимо сърце"). Главните роли са поверени на Ана Бренда Контрерас и Даниел Аренас. Премиерата е предвидена за месец март, като продукцията ще заеме мястото на "Corona de Lagrimas" ("Корона от сълзи").

Емилио Лароса подготвя комедийната теленовела с работно заглавие "Libre para Amar" ("Свободна да обича"), римейк на колумбийската "Таксиметрова компания" ("Los Canarios"). В главните роли ще влязат Габриел Сото и певицата Глория Треви, докато в отрицателната роля ще видим Едуардо Сантамарина. Продукцията трябва да се появи на екран около средата на годината, като ще заеме мястото на "Porque el Amor Manda" ("Защото любовта командва").

Друга продуцентка, която ще се завърне през 2013 е Лусеро Суарес. Все още за тази история се знае съвсем малко, но тя ще бъде оглавена от Ливия Брито. Работното й заглавие е "Solamente Una Vez" ("Само веднъж") и ще бъде свободна версия на оригинална история, написана от Валентина Парага.

Роси Окампо ще замести със своя оригинална теленовела излъчващата се в момента "Que Bonito Amor!" ("Каква красива любов!"). Нейното име ще бъде "Oriana" ("Ориана"), което съвсем наскоро беше променено от "La Sustituta" ("Заместничката"). Историята е дело на Мария Саратини. В ролята на галана ще се превъплати Давид Сепеда, докато според слухове негова партньорка ще бъде Майрин Виянуева.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Коментирай тук!