четвъртък, 3 януари 2013 г.

Адамари Лопес разкри, че Луис Фонси й е изневерявал по време на борбата й с рака

В книгата си "Viviendo", която вече е на пазара, Адамари Лопес разкрива изневерите на бившия си съпруг Луис Фонси по време на борбата й срещу рака на гърдата, макар че изяснява, че не е написала тези редове мислейки за него.

Пуерториканката разказва, че тези изневери са я превърнали в "параноичка" в един труден период, който е изисквал цялото й внимание в борбата й срещу болестта, а също и в поддържането на обществената илюзия, че не се случва нищо.

Нещата достигнали връхната си точка, когато актрисата не е имала друг избор освен да се поддаде на натиска на Фонси, който изпратил комюнике от името на двамата, обявяващо края на брака им и то точно когато е трябвало да се подложи на втора операция.

Все пак, Адамари посочва, че не е написала книгата толкова с мисъл за бившия си съпруг, колкото за други жени, които могат да попаднат в същата ситуация "както заради болестта ми, така и заради една раздяла".

Лопес и Фонси обявиха новината за годежа си през 2004, почти по същото време, когато тя обяви, че е болна от рак. Сватбата им се състоя на 3 юни 2006 в Пуерто Рико.

На 8 ноември 2009 актрисата и певецът разпратиха официално съобщение до медиите, в което обявиха раздялата си.

Книгата засяга също и теми като първите й стъпки в артистичния свят, животът с родителите й и причината, която я е накарала да отстрани и двете си гърди.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Коментирай тук!