сряда, 30 януари 2013 г.

Айлин Абад и Карлос Гиермо Айдон се развеждат

Венецуелските актьори Айлин Абад и Карлос Гийермо Айдон обявиха, че се развеждат след 6-годишен брак. Двойката изпрати комюнике до медиите.

"Искаме да обявим пред медиите, че решихме да започнем съдебен процес и да приключим нашата 13-годишна връзка, както и да информираме, че молбата ни за развод е внесена в съда с мотив "непреодолими различия". Също така искаме да знаете, че продължаваме да живеем заедно в същата къща, тъй като не искаме малкият ни син да бъде засегнат от ситуацията, пред която сме изправени и се опитваме да прекратим връзката си при най-добри условия."

Бурята в рая започна през есента на миналата година, когато стана ясно, че Айдон има извънбрачна връзка с колежката си от теленовелата "Сладко горчиво" ("Dulce Amargo") Роксана Диас. Малко по-късно Айдон се изнесе от дома, който споделяше с Абад и малкия им син и подаде молба за развод.

Колкото до връзката му с Роксана Диас, колегите им от студиата на Телевен коментират, че прилича на влакче на ужасите. Някои дни двамата пристигали и си тръгвали заедно на новия мотор на Айдон (предния му го откраднали през ноември) изключително щастливи, но в други дни пристигали поотделно на снимки и вместо да си говорят, се карали пред всички.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Коментирай тук!