петък, 25 януари 2013 г.

Сюжет на теленовелата "Contracorriente"

В следващите редове ще ви представим накратко сюжета на новата теленовела на Ерик Вон "Насрещно течение" ("Contracorriente"), оглавена от Едит Гонсалес и Рамиро Фумасони, чиито снимки започват след броени дни.

Паула Дуарте и Алехандро Монрой са били гаджета като тийнейджъри. Скъсали са, когато той е заминал да учи в чужбина по принуда на баща си, който смята, че Паула не е достатъчно добра за него. Бащата на Паула страда от маниакална депресия и се самоубива. Тя, майка й и сестра й са принудени да се оправят сами. Опитвайки се да забрави Алехандро, Паула започва да излиза с Рохелио Бермудес. Той е доста по-възрастен от нея и я съблазнява, в резултат на което тя забременява. Женят се и имат две деца: Даниел и Таня. От своя страна, Алехандро се жени за Ампаро Авалос, невярна и капризна жена. Имат син на име Едуардо. След като минават години, Алехандро се развежда, изморен от безкрайните изневери на Ампаро.

След много години Паула и Алехандро отново се срещат, тъй като Таня и Едуардо започват връзка. Тя се бори да излезе от апатията, в която я е захвърлил бракът й с Рохелио, който е властен и женомразец и с когото тя е изключително нещастна. Любовта се опитва да си проправи отново път между Паула и Алехандро, но прекалено много неща ги разделят.

Животът на всички герои е изпълнен със страсти, интриги, конфликти и амбиции. Паула открива, че Рохелио й изневерява с някого, на когото е имала сляпо доверие. Започва да работи и да се чувства независима и решава да приключи с фарса, който представлява бракът й и да си даде нов шанс с Алехандро. Но течението ги повлича и двамата не могат да плуват срещу него. Проблеми с децата им, интригите на Рохелио и Ампаро ... и жестоки трагедии, които ги застигат.

"Насрещно течение" показва борбата на средната класа за оцеляване в един свят в криза. Борбата на родителите да спасят децата си и да им покажат правилния път. Борбата на младежите да решават сами проблемите си и да разберат кои са и накъде отиват. Възрастни и млади в търсене на идентичността си. Любов, омраза, страст. Сарказъм, черен хумор, искрена обич и предателства... Провали и успехи. Събития, изпълнени с жестокост и насилие, други - с нежност и емоции, които ни водят до смях или сълзи.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Коментирай тук!