четвъртък, 17 януари 2013 г.

Телемундо обяви началото на снимките на "El Senor de los Cielos"

Телемундо обяви началото на снимките на най-новата си продукция "Господарят на небето" ("El Senor de los Cielos") в Мексико, начело с Рафаел Амая ("Някой те наблюдава", "Кралицата на юга"), Химена Ерера, Фернанда Кастийо и Луис Роберто Гусман като "Марко Мехия".

С реалистични декори и среда, наподобяваща 90-те години на миналия век, Телемундо се надява, че "Господарят на небето" ще се превърне във феномена на годината.

Тази оригинална продукция, заснета в автентични ранчота в щата Мексико, летища в околностите на град Мексико и имения в Морелос, ще разчита на високотехнологични специални ефекти при стрелковите сцени, експлозиите на автомобили и рискованите сцени със самолети. Актьорите също са преминали обучение за изпълнението на екшън и приключенски сцени.

След "Кралицата на юга" пристига "Господарят на небето", една от най-амбициозните продукции на Телемундо, която разказва историята на Аурелио Касияс (Рафаел Амая), един от най-важните наркотрафиканти в Мексико през 90-те, чиято амбиция е била да се превърне в най-богатия и могъщ мъж в Мексико и околностите му. В момента, в който снимката му е публикувана, лицето му се превръща в една от най-големите пречки пред него: правосъдието и враговете му ще започнат да го преследват и това ще го направи способен да се подложи на много рискована пластична операция.

Това е една история, изпълнена с екшън, емоции, необуздани страсти, лукс, мизерия, интриги и съспенс. "Господарят на небето" е оригинална продукция на Телемундо Студиос, в копродукция с Телевизия Каракол в Колумбия и Телевизия Аргос в Мексико.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Коментирай тук!