понеделник, 21 януари 2013 г.

Мишел Браун с нов проект и предстояща сватба след "Los Rey"

След като изпълни една от главните роли в теленовелата "Семейство Рей" ("Los Rey") на Ацтека, Мишел Браун вече има нов работен проект. В този случай, обаче не става въпрос за теленовела, а късометражен филм на име "Дългът ми към Илза" ("Mi Deuda con Ilsa"), заедно с певицата и актриса от руско-кубински произход Илза Росарио.

Мишел ще се превъплати в ролята на Даниел, неуспял музикант, който работи като събирач на дългове в кол център. По време на работата си Даниел ще се запознае с дъщерята на един длъжник, чието име е Илза и която ще го накара да се изправи пред собствения му дълг... този на изоставените мечти.

"За мен е чест да участвам в този късометражен филм, чувствам се много доволен, че ще работя с толкова талантливи хора. Да участвам в този проект на един голям приятел и да се срещна отново с хора, които от дълго време не съм виждал, е прекрасно. Историята е много хубава, както и моят герой. Това са персонажи, които ни карат да размишляваме много и мисля, че това е основната цел на киното, да оставиш нещо у зрителя, за да промени живота си", коментира Браун.

След като заснеме този късометражен филм, Мишел ще отпътува за Колумбия, където следващия месец ще сключи брак с актрисата Маргарита Муньос. След това двойката ще се установи за известно време в Акапулко, Мексико, където в момента Маргарита се снима в младежкия сериал на Телевиса "Gossip Girl Acapulco".

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Коментирай тук!