сряда, 13 февруари 2013 г.

Габи Еспино и Жанкарлос Канела отпразнуваха първия рожден ден на сина си Николас

В компанията на най-добрите си приятели Катерин Сиачоке и Мигел Варони, Жанкарлос Канела и Габи Еспино отпразнуваха вчера първия рожден ден на сина си Николас.

Точно за да се посвети на грижите за бебето си, през последната година Габи Еспино остави настрана кариерата си на актриса и приемаше само кратки работни ангажименти. Сега, обаче, тя смята, че е време да прекрати почивката си. Венецуелката, която има и дъщеря на близо 5 години на име Ориана, смята, че майчинството е променило живота й завинаги.

"(Майчинството) ми донесе прекрасни неща и промени начина, по който гледам на живота; първо мисля за тях и за тяхното добро, за това от което се нуждаят и не предприемам толкова рискове, защото се страхувам малко повече при всяко нещо, което правя", заяви актрисата.

Габи признава, че в началото ще й бъде малко трудно да остави децата, но няма друг изход. "Не мога да изоставя професията си, за да бъда майка, но ако трябваше да избирам, разбира се че на първо място щях да избера семейството си, но докато мога да съвместявам нещата и да им давам това, от което имат нужда, ще продължавам да правя това, което обичам, а то е да играя. Един ден децата ми ще знаят, че съм работила още докато са били малки заради тях, заради семейството и защото това е моята страст."

За актрисата не съществуват дългосрочни планове, тъй като предпочита да живее живота си според нещата, които й се предоставят и да се наслаждава на всеки професионален проект, когато се появи.

"Живея си живота, надграждайки всичко, което ми се предостави и така успявам да правя това, което обичам, но не планирам нищо. Това, което искам е да продължавам да правя това, което ми харесва, може и да не е свързано с актьорството, но да мога да се събуждам всеки ден и да бъда с хората, които обичам."

Габи, която има ексклузивен договор с Телемундо, е отворена за нови проекти и ако те са свързани с кино, би се радвала да се снима в някоя романтична комедия. Въпреки това, следващият й работен ангажимент ще бъде за телевизията в нова теленовела, която вероятно ще започне да снима през май, макар че все още не знае подробности за историята. "Това е краткосрочната ми цел", коментира актрисата.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Коментирай тук!