понеделник, 4 март 2013 г.

"Arranque de Pasion" - новата уебновела на Univision с Карлос Понсе, Кейт дел Кастийо и Кристиан Мейер

"Arranque de Pasion" ("Изблик на страст") е заглавието на новата уебновела на Univision с Карлос Понсе, Кейт дел Кастийо и Кристиан Мейер, която ще се предава посредстом сайта uvideos.com от 1 април. В историята ще участват още Габриела Вергара и Роберто Матеос.

Сюжетът на "Arranque de Pasion" се развива в сферата на автомобилните състезания, където съперничеството и любовта се преплитат. В центъра на историята е любовният триъгълник между трима успешни  състезатели - Ела Ривера (Кейт дел Кастийо), Чеко Фернандес (Карлос Понсе) и Джорди Фернандес (Кристиан Мейер), като галаните са братя и влизат в конфликт за любовта на Ела.

В началото Джорди и Ела са двойка, но постепенно връзката им се разпада заради съревнованието и професионалната ревност на Джорди, който се опитва да омаловажи успехите на Ела. Тя, от своя страна, се сближава все повече и повече с Чеко, който й дава подкрепа, утеха и любов тайно.

Джорди разкрива романса между брат си и бившата си приятелка и изпада в пристъп на гняв, в резултат на който наранява физически Чеко. От този момент между двамата братя започва ожесточено съперничество за любовта на Ела, което се пренася и на пистата.

Чеко, който е главен механик на тима Уолш, заема мястото на Джорди като пилот, когато той решава да смени отбора и започва да се състезава за Астро-Дженсън. Между тях избухва свирепо съперничество за първото място в състезанията Наскар.

През това време Чеко и Ела пренасят връзката си не само на лично, но е на професионална ниво и като един екип ще се опитат да станат новите шампиони на тима Уолш.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Коментирай тук!