понеделник, 18 март 2013 г.

Жаклин Бракамонтес не се страхува от натрупаните килограми

Жаклин Бракамонтес не се притеснява от натрупаните през бременността си килограми и е много развълнувана от предстоящото раждане на близнаците си Жаки и Мартин. Актрисата заяви пред медиите, че "Ще продължавам да ям от всичко, с пълен корем и доволно сърце, да се наслаждавам на вкусните ястия и за да се родят здрави децата ми, не ме притеснява, че ще продължа да качвам килограми".

Само месец преди раждането на малките Жаки и Мартин, Бракамонтес признава, че бременността й е била прекрасна и макар че в някакъв момент се е страхувала да се качи на кантара, малко по малко е приела, че ще напълнее, тъй като най-важно за нея е здравето на близнаците.

Актрисата разкри още, че се чувства нервна от предстоящото раждане, което е планирано за втората седмица на април и ще бъде чрез цезарово сечение. За отглеждането на малките тя и съпругът й смятат да наемат квалифициран персонал, който да им помага в грижите.

Наскоро Жаки отпразнува бебешкото си парти в компанията на най-близките си приятелки, сред които е и продуцентката Карла Естрада.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Коментирай тук!