сряда, 20 март 2013 г.

Паула Бевилакуа и Кристобал Ландер станаха родители

След като преди няколко седмици Кристобал Ландер и Паула Бевилакуа официално станаха съпруг и съпруга, на 5 март актьорите посрещнаха и първото си общо дете. Малкият Кристобал Ландер Бевилакуа се роди с идеалните мерки 3,5 кг и 50 см.

Ландер, който в момента се снима в ролята на Хулио Сесар Буено в теленовелата "Сладко горчиво" ("Dulce Amargo") на Телевен, беше неотлъчно до съпругата си по време на раждането. "Присъствах на цезаровото сечение. За мен това беше нещо съвършено ново. Бях много развълнуван от това, което се случва, записах една част с камера, тя беше в съзнание, а аз бях там и държах ръката й. Всичко беше много красиво и изпълнено с магия. Това е благословия", коментира актьорът.

Кристобал попитал съпругата си дали не иска майка й или медицинска сестра да й помагат с грижите за бебето, но тя отказала. "Паула е влюбена в бебето и е толкова отдадена на майчинството, че иска сама да се грижи за него и го прави много добре. Аз съм изключително изненадан и й давам моралната си подкрепа, защото не мога да кърмя."

Актьорът, който също е и дипломиран адвокат, не може да скрие щастието, което изживява в този момент. "Преживявам етап на много мир и спокойствие. Посвещавам се на семейството ми, приех да се снимам в теленовела, в която не изпълнявам главна роля и това ми позволи да се занимавам с моите си неща. Имах оферта за работа в чужбина, но не приех".

Малкият Кристобал все още не познава сестричката си Ориана, дъщеря на Ландер от брака му с Габи Еспино, но съвсем скоро ще има тази възможност. "Сега по време на Страстната седмица ще я потърся (в Маями), за да се запознаят, но всяка вечер й го показваме по Скайп. Тя е много щастлива."

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Коментирай тук!