вторник, 5 март 2013 г.

Скарлет Ортис и Юл Бюркле - любов като на кино

Заедно са вече 13 години и имат малка дъщеря: Барбара Бриана. Въпреки че често им се налага да се разделят заради служебни ангажименти, Скарлет Ортис и Юл Бюркле успяват да поддържат семейството си сплотено. За щастие, сега двамата имат редкия шанс да снимат теленовели в една и съща страна, при това родината им Венецуела, което им позволява да бъдат заедно за по-дълго време.

"Това, което ме привлече и продължава да ме привлича в Юл е неговото кавалерство, чувството му за хумор, което ме кара да се смея много, и нежността му, защото той е прекрасен човек и му се възхищавам и като професионалист. Освен това е прекрасен баща", разказва Скарлет и споделя още, че за стабилността на връзката им няма тайна формула.

"Комуникацията и уважението към партньора ти като човек и професионалист са нещо фундаментално. Трябва да разбираш, че това е нашата работа и да бъдеш подкрепа, а не пречка за човека, когото обичаш. Когато бяхме сами, беше по-лесно да се справяме с дистанцията, защото пътувахме поне на всеки 15 дни, за да бъдем заедно, или ако единият снимаше, а другият не, заминавахме заедно за съответната страна; сега с Барбара е по-трудно, но това което може, може. Досега, благодарение на Бог, успяваме да се справяме."

Скарлет се наслаждава много на времето, когато всички са заедно и не са на работа. Обича да отделя време на семейството си, но през смях признава, че не готви. "Това го прави Юл! Това, което правим заедно е да ходим на кино сами и с дебеланката, също ходим на плаж и често посещаваме парковете за деца."

Въпреки че в момента са във Венецуела заради теленовелите, които снимат, тя - "Сладко горчиво" ("Dulce Amargo"), а той - "Тайните на Лусия" ("Los Secretos de Lucia"), домът им се намира в Маями, САЩ. "Беше ми трудно да емигрирам, но много обичам да пътувам и да работя в различни държави, да опознавам нови култури и различни националности и ястия... Обожавам това, а завръщането в родината ми след 12 години е прекрасно. Много съм щастлива да видя семейството си, да се срещна с приятелите си, които не съм виждала от дълго време... Най-хубавото от всичко е, че дъщеря ми може да се порадва на семейството си тук. Липсваха  ми храната, Авила (национален парк, близо до Каракас) и приятелите ми."

Кавалер, нежен и с добро чувство за хумор... Така Скарлет Ортис описва спътника си в живота, а той самият допълва, че се самоопределя като вечно влюбен в нея и във Венецуела.

Юл Бюркле е венецуелски актьор, но с немски корени, има солидна кариера в цяла Латинска Америка, след като е снимал теленовели в Мексико, САЩ, Колумбия, Перу и Еквадор. В момента играе Пабло Сулета в "Тайните на Лусия" ("Los Secretos de Lucia") и заради снимките на тази мултинационална продукция на Venevision се намира в Каракас, където има шанса да бъде заедно с любимата си и 3-годишната си дъщеря.

"В Скарлет винаги ми е харесвало всичко: косата й, очите й, гласа й... Тя е истински красива, а след като откриеш и какъв човек е, не ти остава друго освен да бъдеш покорен и напълно влюбен в нея", признава Юл и добавя, че това, за което най-много й се възхищава са нейния характер, дарбата и талана й да играе и майчинския й инстинкт.

"Опитвам се да дам най-доброто на семейството и на професията ми. Не чувствам, че трябва да компенсирам някакво време; може би отстрани изглежда, че се разделяме за дълго заради работата, но в действителност не го чувствам така. От години със Скарлет успяваме да бъдем близо един до друг, а откакто се появи дъщеря ни, се превърна в още един прекрасен мотив за близост и любов."

Както каза и Скарлет, Юл е отдаден баща. "Времето, което прекарваме заедно е ценно и го прекарваме добре, обичаме да ходим на море, да извеждаме Барбара сред природата, да си играе и да прекарва време с други деца в парка, на семейни събирания... Като двойка обичаме да ходим на кино, да готвим заедно, да правим упражнения, да спортуваме с малката, да играем с футболна топка или с ръкавици и топка за бейзбол, да я учим да пуска хвърчило..."

За разлика от Скарлет, на която й е било трудно да емигрира, Юл е възприел това като един прекрасен шанс. "Видяхме в това голяма възможност в професионален и в личен план, за да можем да продължим развитието си и до момента се получава чудесно."

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Коментирай тук!