четвъртък, 7 март 2013 г.

Маурисио Очман и Бегоня Нарваес - още една любов, пренесла се в реалния живот

Маурисио Очман призна, че е лудо влюбен в колежката си от теленовелата "Диамантената роза" ("Rosa Diamante") Бегоня Нарваес. Двамата започнаха връзката си по време на снимките и продължават да са неразделни и до днес.

"Има много качества, много е забавна, нежна, много човечна, мила, много е талантлива, изобщо много са нещата, заради които се разтапям по нея", заяви Маурисио. Двойката е поредното доказателство, че любовта може да надхвърли всяка художествена измислица, тъй като всичко започна по време на снимките на теленовелата "Диамантена роза", където между двамата актьори имаше толкова химия, че решиха да си дадат шанс.

"Още от самото начало имахме голяма химия, разбирахме се чудесно както по време на снимките, така и извън тях, започнахме да излизаме и аз я попитах "Искаш ли да ми станеш годеница?", а тя отговори "да"", обясни актьорът.

"Казах му "влюбих се в теб, защото си добър актьор", харесваше ми да работя с него, беше вълнуващо да работим заедно, още преди да започнем връзка, защото между нас имаше голяма химия", сподели и Бегоня. Освен актьорската професия, Маурисио и Бегоня имат обща страст и към екстремните спортове. "Ходим да караме кънки, велосипеди, току-що участвахме в едно състезание, при което пълзиш в калта, казва се Spartan Race, ходихме да караме ски, правим заедно много неща и това много ми харесва, защото обичам спорта", разкри злодейката от "Диамантената роза".

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Коментирай тук!