понеделник, 18 март 2013 г.

Ерик Елиас и съпругата му отново очакват момиченце

Ерик Елиас потвърди, че второто бебе, което очакват със съпругата си Карла Гинди, отново ще е момиченце и ще се роди през септември в Мексико.

"Току-що научихме, че отново ще бъде жена; Карла е в четвъртия месец на бременността. Щастлив съм, че отново ще ставам баща", коментира актьорът за списание Quien и допълни, че бебето е било планирано, за да може двете деца да имат малка разлика във възрастта.

"Пенелопе е на 1 година и четири месеца, а когато се роди бебето ще бъде на 2. Винаги сме искали, когато имаме деца, те да имат малка разлика помежду си."

32-годишният актьор признава, че бащинството е един от най-хубавите етапи в живота му. "Да се учиш постепенно как да бъдеш баща, ранните ставания, обмислянето в кое училище ще я запишем и планирането на бъдещето е цяло приключение. Не си представям какво ще е с две и нямам идея как ще се справим. Изживяваме тази втора бременност по-спокойно, защото знаем, че симптомите са нормални. Първия път бяхме доста нервни и питахме за всичко доктора, сега Карла вече е наясно с тази част."

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Коментирай тук!