понеделник, 1 април 2013 г.

Рафаел Амая е доволен да бъде "Господарят на небето"

Телемундо усилено рекламира най-новата си продукция "Господарят на небето" ("El Senor de los Cielos"), чиято премиера е насрочена за 15 април. Както беше оповестено още преди месеци, главната роля в историята се изпълнява от мексиканеца Рафаел Амая. Неговият герой Аурелио Касияс е амбициозен мъж и манипулатор, който успява да се превърне в един от най-могъщите наркотрафиканти в Мексико. Това е един от най-силните персонажи, пресъздавани някога от Амая и той не може да скрие щастието си от факта, че има шанса да се превъплати в човека с прозвището "Господарят на небето".

"Това е историята на един мъж, който се появява от нищото и успява да се превърне в един от най-богатите и могъщите хора", разказва актьорът.

"Господарят на небето" е получил това си прозвище заради флотилията от самолети, с която е разполагал и с която е транспортирал дрогата, той е безмилостен мъж, заслепен от амбиция.

Според Амая, който в продукцията си партнира с актьори като Фернанда Кастийо, Химена Ерера, Анхелика Селая и Габриел Порас, ролята на Аурелио Касияс му позволява да надникне в тъмната страна на живота, нещо на което се наслаждава като актьор.

"За мен най-важното, най-привлекателното, е човешкото поведение. А моят персонаж е много интересен човек, защото е много интелигентен. Той умее да "чете" другите и знае кога някой ще го предаде и кой за какво може да му послужи. Той е отличен стратег."

За Амая историята, макар и изпълнена с насилие, носи много важно послание: "Той е нежен, изпълнен е с дълбоки чувства, но се оставя да бъде заслепен от властта и амбицията, а тук виждаме, че властта не е всичко, че парите не са всичко."

Рафаел Амая навлиза в артистичния свят като член на музикалната група "Гарибалди", а теленовелата "Без грях" поставя начало на кариерата му като актьор през 2001. Сред най-успешните му теленовели са "Някой те наблюдава" и "Кралицата на юга", където има малка, но запомняща се роля.

"Харесват ми реалистичните новели. Розовите новели се гледат от дълго време. Главната героиня се омъжва девствена, тя е истинска светица и се жени за милионер, винаги едно и също. Но аз мисля, че хората искат нещо различно и го показаха с "Кралицата на юга". "Господарят на небето" е част от тази еволюция на теленовелата."

Далеч от камерите и от вихрушката от насилие и предателства, които представляват живота на Аурелио Касияс, Рафаел Амая се описва като спокоен човек.

"Истината е, че този персонаж ми показа колко спокоен съм в действителност", сподели развеселен Амая и добави, че когато не е пред камерите, се наслаждава на съвсем обикновените неща от живота: "Обичам да ходя на кино, да се храня добре, да спя добре и да разговарям с близките и приятелите ми."

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Коментирай тук!