сряда, 3 април 2013 г.

Сесар Евора: "Трябва да издържам многочислено семейство"

Сесар Евора е много благодарен от възможността да изпълнява два съвсем различни персонажа, при това по едно и също време. За актьора от кубински произход тези месеци са изпълнени с много работа, тъй като се снима едновременно в две теленовели. От една страна е продукцията на Натали Лартийо "Неукротимо сърце" ("Corazon Indomable"), а от друга новата теленовела на Салвадор Мехия "Бурята" ("La Tempestad").

Да работиш в два сериала едновременно не е никак просто, особено когато в единия играеш благороден човек, а в другия - злодей, който не се интересува от нищо друго, освен от собствената си амбиция.

"Това са две напълно противоположни личности. В теленовелата, която започнах преди 15 дни, "Бурята", играя кмета на селото, богат земевладелец на име Фулхенсио. С него се случват много неща, той е отрицателен персонаж, изключително тъмен, егоист, единственото, което иска е да заграби цялото село и да стане владетел на всичко", разкри Евора.

Актьорът е благодарен на живота за възможностите, които са му били дадени. "Благословен да е Бог. Не страдам от липса на работа, приключвам с един продуцент и вече ме искат за друг проект, това е много хубаво, харесва ми. Трябва да издържам многочислено семейство, което има един много лош навик: яде 3 пъти на ден."

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Коментирай тук!