петък, 19 април 2013 г.

Анжелик Бойер е отлична готвачка

След като наскоро се завърнаха от ваканция в Европа, Анжелик Бойер и Хосе Алберто "Ел Гуеро" Кастро прекараха няколко дни у дома, където актрисата се възползва да поглези любимия си с кулинарното си изкуство и уменията си на домакиня.

"Прекарахме предната седмица у дома и трябва да ви призная, че Анжелик готви чудесно и това не е реклама", заяви Кастро. "Готви много добре, сериозно, прекарахме си много добре.

Заради многото си ангажименти, Бойер и Кастро нямат много възможности да бъдат заедно, така че когато могат, го изживяват на максимум. "Това, че имахме този ден заедно е безценно, защото от години не бяхме прекарвали подобен ден. По-късно ще вечеряме с приятели, което също е невероятно", коментира продуцентът.

В момента Анжелик си почива и се подготвя за следващия си проект. "За момента нямам работни проекти, така че имам време за себе си; ходя на фитнес, глезя се и ме глезят, имам по-активен социален живот, защото когато работя по някоя теленовела не мога да излизам, когато искам", сподели Анжелик.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Коментирай тук!