сряда, 24 април 2013 г.

Започнаха снимките на теленовелата "De que te quiero, te quiero"

На 23 април в град Мексико започнаха снимките на новата теленовела на Лусеро Суарес за Телевиса "De que te quiero, te quiero" ("Че те обичам, обичам те"), в която главните роли се изпълняват от Ливия Брито и Хуан Диего Коварубиас.

Продуцентката разкри, че теленовелата е по оригинална история на венецуелската сценаристка Валентина Парага. "Историята започва с двама братя близнаци и оттам тръгва мелодрамата, но има и много комедийни моменти. В действителност, има три основни любовни истории: тази на главната героиня с близнаците, тази на майката на главната героиня, която е един от комедийните персонажи, тъй като има пет деца от различни бащи, и страстната любов на една жена, която се влюбва в мъж с десет години по-млад от нея."

С участието си в теленовелите "Триумфът на любовта" и "Бездната на страстта" Ливия Брито
безспорно доказа таланта си, поради което сега има шанса за първи път да играе главна роля. "Много съм горда, че ще работя с Лусеро (Суарес), която ми даде тази възможност, която даде шанс и на толкова нови деца, които също излизат от нашата школа на Телевиса, щастлива съм да работя с тях."

За Хуан Диего Коварубиас това също е дебют в главна роля, а освен всичко той ще се изправи пред огромното предизвикателство да изиграе двама братя близнаци. "Играя два персонажа, близнаци, Диего е главният герой и той е добрия, а Родриго е негова пълна противоположност, той е тъмната страна на историята. Освен че е много добре написана, в историята има и много реални неща, много хубави, които съм сигурен, че ще харесат на публиката."

Останалата част от каста се допълва от актьори като Марисол дел Олмо, Марсело Кордоба, Синтия Клитбо, Карлос Феро, Кармен Бесера, Аарон Ернан, Даниела Лухан, Фабиола Гуахардо, Хосе Карлос Фемат, Херардо Мургия и др.

Премиерата на "Че те обичам, обичам те" е насрочена за 1 юли.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Коментирай тук!