понеделник, 6 май 2013 г.

Арестуваха Габи Риверо за вандализъм

Мексиканската актриса Габи Риверо, популярна с ролята си на учителката Химена в детския сериал "Въртележка" и в последно време с тази на Лаура Крус в теленовелата на Телемундо "Лицето на отмъщението" ("El Rostro de la Venganza") преживя един от най-срамните моменти в живота си, когато беше арестувана насред шоуто "Mi sueno es bailar" ("Мечтата ми е да танцувам") на Estrella TV, в което участва. Актрисата беше уловена от охранителните камери в момента, в който надрасква колата на един от директорите на въпросната телевизия.

Габи получи номинация за последния си танц и имаше опасност да бъде елиминирана. Когато започна шоуто, в което трябваше да се реши съдбата й, водещият на шоуто Фелипе Виел заяви, че един от участниците е загазил сериозно и на екраните се появиха снимки от охранителните камери, на които се вижда как Габи излиза от канала и надрасква една от луксозните коли на паркинга.

Всички участници и членовете на журито останаха с отворени усти от изненада от видяното, а другата водеща на шоуто Пати Мантерола попита смутената Габи за ситуацията. Актрисата призна грешката си и се извини с предлога, че е била ядосана, тъй като това бил най-добрият й танц и това било изблик на гняв: "Никой не е толкова добър, нито толкова лош и приемам последствията."

В момента, в който Пати я попита дали знае, че в САЩ постъпката й се приема за тежко престъпление, тъй като е окачествена като вандализъм, двама полицаи влязоха в студиото й я задържаха за изясняване на ситуацията.

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Коментирай тук!