вторник, 14 май 2013 г.

Ейса Гонсалес и Едуардо Янес си размениха тежки обиди

В Мексико теленовелата "Истинска любов" ("Amores Verdaderos") вече излъчи финалния си епизод, но въпреки това медиите продължават да вдигат шум около актьорите в нашумялата продукция.

Пример за това е враждата между Ейса Гонсалес и Едуардо Янес, които изпълняват ролите на Ники и Хосе Анхел. По време на снимки двамата така се нахвърлили с викове и обиди един срещу друг, че чак се наложило колегите им да ги разтървават.

По време на заснемането на сцената, в която умира героят на Гийермо Капетийо, Ейса трябвало да плаче, но без да губи нишката на диалога. Актрисата, обаче, не успявала да се съсредоточи и се наложило да направят няколко повторения. Янес изгубил търпение и се обърнал към нея с доста обидни думи. Отговорът на Ейса бил да го нарече "шут", а той от своя страна й отвърнал с "анорексичка". Двамата постепенно започнали да повишават тон и накрая започнали да крещят.

Още преди това Едуардо не понасяше капризите на колежката си, а за нея ужасният му темперамент бил непоносим, така че тази ситуация преляла капката на търпението и на двамата. След намесата на присъстващите и на продуцента Никандро Диас, Едуардо и Ейса се успокоили и така успели да завършат сцената, но не и със сърдечни отношения помежду си.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Коментирай тук!