вторник, 28 май 2013 г.

Гаджето на Ана Лайевска й помага да създаде новия си персонаж в "Дамата и работника"

Ана Лайевска търси помощта на приятеля си Родриго Морейра, за да създаде новия си персонаж в теленовелата "Дамата и работника" ("Dama y Obrero"), чиито снимки започнаха преди около един месец в САЩ.

Сегашната й половинка е инженер по професия и й дава съвети как да развие образа на Игнасия Сантамария, която вдига сгради и работи в строителна компания.

"Тя е жена, която публиката ще вижда в действие през по-голямата част от времето, заради това имам най-добрия учител. Приятелят ми Родриго е инженер и ми казва как мислят те, по какъв начин гледат всеки строеж, как разрешават конфликтите. Освен това Игнасия използва каска, ботуши, носи чертежи, цимент, товари арматура и е супер отдадена на работата си, макар че в реалния живот не разбирам много от тези неща, но постепенно се уча", сподели Ана.

"Дамата и работника" е класическа теленовела, която разказва за забранената любов на
Игнасия и Педро (Хосе Луис Ресендес).

"Тя работи с годеника си Томас (Фабиан Риос) в една строителна компания, но след като двамата се скарват, съдбата я среща с Педро и между двамата веднага припламва искра. По-късно разбира, че той е обикновен строителен работник. Ще трябва да го вижда всеки ден и макар че между тях има силно привличане, животът на всеки от тях ще им попречи да бъдат заедно. Освен това ще трябва да се изправят срещу класовите предразсъдъци."

Историята, в която участват още Фелисия Меркадо и София Лама, ще се появи на екран на 25 юни (по канал Телемундо в САЩ).

От 2010 Ана Лайевска се премести от Мексико в САЩ, за да работи ексклузивно с американската компания Телемундо, за която вече засне три успешни теленовели - "Призракът на Елена", "Сърцето ми настоява" ("Mi Corazon Insiste") и "Опасни връзки" ("Relaciones Peligrosas").

"Заминах, защото имах желание да работя в САЩ за испаноезичния пазар, защото смятам, че тези хора са много признателни, макар че е трудно да стигнеш до тях, защото те живеят раздвоени между носталгията по родните си страни и един съвсем различен стил на живот."

Актрисата призна, че през последните години са я търсили от Телевиса, компанията, която я направи известна, с различни предложения за роли, но така и не са стигнали до споразумение. Все пак, тя не отхвърля възможността в бъдеще отново да работи с тях, тъй като "човек никога не знае".

Въпреки че стана известна именно в Мексико, Ана не знае дали ако беше останала там, щеше
да успее да изгради солидната кариера, която днес има. "Фактът, че мексиканската публика ме помни след три-годишно отсъствие от роден екран, е голямо признание, но не зная какви промени щяха да настъпят в кариерата ми, ако бях останала, трудно е да се каже."

Това, което е сигурно е, че украинката се чувства пълноценна жена в професионален план, толкова, че мечтае да се появява в по-интернационални проекти, като например в киното, с което смята да се захване отново, веднага щом приключи ангажиментите си в "Дамата и работника".

"Макар че се смятам за добра актриса, никога не бих се осмелила да продуцирам, ако нямам шанс да бъда също толкова успешна. Ако не мога да достигна тези нива, предпочитам да не се захващам и да продължавам както досега. Освен това, бих имала нужда от добър екип, какъвто в момента не познавам."

В 15-годишната си артистична кариера, Ана е играла побъркани жени, убийци, сладки момичета, злодейки и какви ли още не, но всеки персонаж тя вижда като предизвикателство. Все пак, мечтата й е да се пробва в комедията. "По-точно в стендъп комедията. Знам, че ще ми коства много работа, но би ми харесало. Също бих се радвала да изиграя някой много по-млад от мен персонаж или да се върна в театъра и да направя "Трамвай желание" или друга класика, например на Уилям Шекспир."

Измежду другите й краткосрочни планове е да продължи да се занимава с музика, тъй като от малка свири на цигулка и други инструменти. Точно затова преговаря с диджей, който да й помогне да навлезе в света на електронната музика.

"Бих искала да запиша няколко теми с него и да правим презентации по баровете. Много ми
харесва електронната музика и определено това би било нещо съвършено различно в живота ми.

За финал актрисата разкри, че е дълбоко влюбена в един изключителен мъж: приятеля й Родриго Морейра, с когото излиза от около три месеца.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Коментирай тук!