сряда, 8 май 2013 г.

Задържаха Хулиан Хил в столицата на Боливия

Хулиан Хил преживя неприятна случка при пристигането си в Ла Пас, Боливия, този понеделник, след като бе задържан от властите на международното летище "Ел Алто". Причина за това станало наличието на няколко футболни униформи и принадлежности в куфарите му, които е трябвало да бъдат дарени на деца в нужда, които практикуват този спорт във въпросната страна.

"НЕВЕРОЯТНО. Пристигам в Боливия заедно с @RositaHurtado за нейното шоу и с няколко футболни униформи, които да даря на деца в нужда и след като ме задържаха за 3 часа, ми конфискуваха топките, ръкавиците, униформите и всичко...", написа актьорът в Туитър няколко часа след като беше освободен. "ЗАЩО Е ТОЛКОВА ТРУДНО ДА ПОМОГНЕШ."

"Независимо от всичко, децата ще получат подаръците си", заяви Хил чрез публициста си Алберто Наваро.

"Конфискуваха всичко. Процедурата е сложна, затова правим публично изявление, за да научат всички, дори и президента (на Боливия)", заяви Наваро. "Невероятно е! Как могат да си помислят, че Хулиан ще продава униформите и принадлежностите там!"

"Връчването на футболните униформи и принадлежности се отлага докато успеем да си върнем нещата. Все още не знаем кога ще е това. Започнали сме процедурата с властите, за да си върнем конфискуваното. Това е нещо много сложно, но не и невъзможно."

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Коментирай тук!