понеделник, 27 май 2013 г.

"Dama y Obrero" пристига със звезден каст

Със звезден поддържащ каст и трима актьори, по които зрителите отдавна въздишат, пристига новата лятна теленовела на Телемундо, една красива любовна история, която обещава да се превърне в тотален хит. С една двойка, която се обича истински и въпреки противопоставянето на околните, ще се бори, за да сбъдне мечтата си да бъде заедно. След "Смело сърце" ("Corazon Valiente"), Фабиан Риос и Хосе Луис Ресендес се срещат отново, за да оглавят теленовелата "Дамата и работникът" ("Dama y Obrero"), заедно с талантливата актриса Ана Лайевска.

Ана ще ни изненада с ролята си на "добрата", след като в последно време зрителите свикнаха с блестящите й изпълнения на злодейка. Тя ще се превъплати в Игнасия, млад инженер от Бевърли Хилс, която работи заедно с годеника си Томас (Фабиан Риос). След като решава да напусне за известно време града, нова илюзия ще почука на вратата й в лицето на Хосе Луис Ресендес като Педро, който ще й покаже истинската любов, забравяйки всички проблеми и побеждавайки предразсъдъците на социалните бариери.

"Дамата и работникът" бележи още завръщането на екран на Фелисия Меркадо като Естела, след участието й в "Лицето на отмъщението" ("El Rostro de la Venganza"), Шалим Ортис като Хосе Мануел, който блесна с изпълнението си в "Петзвезден романс" ("Una Maid en Manhattan"), и група отлични актьори като София Лама, Тина Ромеро, Рикардо Далмачи, Кристина Дикман, Даниел Морасо, Алекс Руис, Каролина Аяла, Лилиан Тапия, Леонардо Даниел и Моника Санчес Наваро.

Ана Лайевска е Игнасия
  
Хосе Луис Ресендес е Педро
Фабиан Риос е Томас
София Лама е Мирея
Шалим Ортис е Хосе Мануел
Фелисия Меркадо е Естела
Леонардо Даниел е Мариано Сантамария
Тина Ромеро е Алфонсина
Моника Санчес Наваро е Маргарита Перес

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Коментирай тук!