понеделник, 6 май 2013 г.

Сюжет на теленовелата "Mentir para Vivir"

Ориана Калигарис (Майрин Виянуева) е щастливо омъжена за Хосе Луис Фалкон (Диего Оливера), двамата са мексиканци и живеят заедно с малката си дъщеря Алина (Ана Паула Мартинес) в Картахена, Колумбия.

Един хубав ден всичко се променя, когато Хосе Луис признава, че е трафикант на злато и печалбите са внесени в банкова сметка на негово име, но полицията е на път да разкрие всичко.  Разстроена, Ориана решава да се раздели с него, да се върне в Мексико с дъщеря си и да потърси единствената си приятелка Ракел (Алтаир Харабо), която заедно със съдружничката си Лусина (Сесилия Габриела) притежават малък хотел на плажа.

В хотела е отседнал дон Габриел Санчес (Алехандро Томаси), който след като е овдовял се е оженил за Лила Мартин (Лурдес Мунгия), амбициозна млада жена, чийто брат Берто (Фердинандо Валенсия) е използвач и манипулатор. Дон Габриел е баща на Рикардо Санчес (Давид Сепеда), млад бизнесмен, който е начело на семейната текстилна фабрика, собственост на баща му и на доня Палома Арести (Адриана Роел), милионерка, която от години търси внучката си Инес, която не познава, за да й остави състоянието си  в наследство.

Инес (Лайша Уилкинс) е самотно и нещастно момиче, което има проблем с дрогата и която съдбата отвежда в хотела на Ракел и Лусина.

Една сутрин, след празненство, организирано на плажа от група младежи, Алина, малката дъщеря на Ориана, намира пистолет, захвърлен в храстите. Изплашена, тя взема оръжието и побягва, внезапно се чува изстрел и дон Габриел пада мъртъв. Объркването на Ориана е огромно.

Ракел и Лусина съветват Ориана да избяга отново, а те да се изправят пред властите, но всичко се променя, когато морето изхвърля безжизненото тяло на Инес. Лусина вижда възможност да защити Ориана и прави всичко, за да може приятелката й да приеме нова самоличност, взема документите на Инес и убеждава Ориана да се представи пред доня Палома като нейната внучка. Там тя се запознава с Рикардо, който не си и помисля, че Ориана и Алина имат нещо общо със смъртта на баща му.

С новата си самоличност Ориана ще се изправи пред много препятствия и интриги, най-добрата й приятелка от цял живот ще се превърне в неин враг за любовта на Рикардо, а Хосе Луис ще дойде в Мексико, за да опита да си я върне. Много други персонажи ще се включат в тази игра на лъжи и истини, в която на финала ще триумфира любовта.

"Излъжи, за да живееш" ("Mentir para Vivir") е новата оригинална теленовела на Роси Окампо, по сценарий на Мария Саратини, която зрителите на мексиканския канал Телевиса ще имат възможността да гледат от 3 юни.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Коментирай тук!