сряда, 15 май 2013 г.

Telemundo Upfront 2013: Новите теленовели за сезон 2013/2014

Вчера в Ню Йорк беше проведен Telemundo Upfront 2013, по време на който американската компания представи новите си продукции за сезон 2013/2014 на рекламните агенции. Сред тях се открояват 5 нови теленовели, а именно: "Dama y Obrero" ("Дамата и работника"), "La Impostora" ("Измамницата"), "Reina de Corazones" ("Дама купа"), "Camelia, la Tejana" ("Тексаската Камелия") и "Santa Diabla" ("Светата Дяволица"). По-долу ще видите кратко описание на историите, снимки и видео материали за някои от тях.

"Dama y Obrero" ("Дамата и работника")
 Участват: Ана Лайевска, Хосе Луис Ресендес, Фабиан Риос, София Лама и Фелисия Меркадо

"Дамата и работника" разказва историята на Игнасия (Ана Лайевска), млада жена - инженер, която работи в голяма строителна фирма, собственост на годеника й Томас (Фабиан Риос). Игнасия и Томас са заедно от дълго време и най-накрая решават да се оженят. Няколко дни преди сватбата двамата се скарват сериозно и Игнасия решава да замине за няколко дни и да отдели време за себе си. Така тя се запознава с Педро (Хосе Луис Ресендес), мъж, който й изглежда богат и с когото преживява един незабравим уикенд. За Игнасия това е просто един сън, пауза в живота й. На следващата сутрин Педро се събужда
и открива само бележка от Игнасия, но без никакъв знак къде да я открие. Съжалявайки за случилото се, тя се връща у дома, където Томас я очаква, за да й предложи повишение в компанията, надявайки се, че така тя ще му прости. Когато Игнасия, вече на важен пост, открива, че Педро е обикновен работник, двамата си дават сметка, че макар и да се обичат, предразсъдъците, социалните различия и отхвърлянето на околните заплашват да разрушат всичко, което чувстват един към друг.


Както знаете, снимките на тази продукция вече започнаха и вероятно след около месец зрителите на Телемундо в САЩ ще могат да й се насладят.


"La Impostora" ("Измамницата")
 Участници в пилотното промо: Литци, Фабиан Риос, Херардо Мургия и Фелисия Меркадо

"Измамницата" е романтична история с нотки на класическа мелодрама, чието действие се развива в Плая дел Кармен, сърцето на Ривиерата на Маите. Сюжетът проследява приключенията на Бланка Гереро  - красива жена, която мечтае да стане актриса, но си изкарва прехраната като сервитьорка в живописен ресторант, обслужващ туристите. Бланка получава своя голям шанс, когато е наета от известния Холивудски актьор Адриано Ферер да се представи за Виктория Сан Марино,
милионерка от Ню Йорк. Под предлог, че иска да инвестира в бизнеса на семейство Алтамира, тя трябва да се внедри сред тях с тайната цел да открие местонахождението на сина, който Адриано е имал преди двадесет години от Александра, вече покойната дъщеря на семейството. Планът на Адриано е изложен на риск, когато Бланка се влюбва в Едуардо, привлекателната и харизматична издънка на клана Алтамира.


"Reina de Corazones" ("Дама купа")
 Участници в пилотното промо: Адриана Фонсека, Еухенио Силер и Хорхе Луис Пила

Насред блясъка на Града на греха се развива историята на Рейна и Николас, млада лудо влюбена двойка, на която й предстои да сключи брак в Лас Вегас. В деня на сватбата се случва трагедия, младоженецът се прострелва и умира... Когато Рейна научава, припада на входа на параклиса. Когато отваря очи си дава сметка, че параклисът вече не е същия, сега се намира във величествена църква, със стотици гости, седнали в очакване да започне
пищната церемония, а младоженецът, който я очаква на олтара не е Николас, а Виктор, могъщ гангстер. Много тайни ще започнат да се разкриват, когато Рейна установи, че е забравила последните осем години от живота си и се опита да събере парчетата на пъзела.

За момента, единственият потвърден актьор за участие в продукцията е Еухенио Силер. "Дама купа" е оригинална история от авторката на "Аурора" и "Смело сърце" Марсела Ситерио. По-долу можете да видите кадри от заснетото пилотно промо."Camelia, la Tejana" ("Тексаската Камелия")
 Участници в промото: Сара Малдонадо

Тази история е вдъхновена от песен със същото име на легендарната мексиканска група Los Tigres del Norte, същата песен, която вдъхнови една от най-успешните истории на Телемундо за всички времена "Кралицата на Юга" ("La Reina del Sur"). Историята започва действието си през 70-те години на миналия век и се фокусира върху Камелия, млада, красива и невинна девойка, която се опитва да избяга от един от
най-могъщите наркотрафиканти в Мексико, дон Антонио. След като избягва от родното си селце, Камелия спечелва любовта на Емилио Варела, мъжът, който ще предаде Камелия и заради него тя ще се превърне в най-търсената жена от закона и от двете страни на Американо-мексиканската граница.

По-долу можете да видите цялото пилотно промо."Santa Diabla" ("Светата Дяволица")
 Участват: Габи Еспино, Аарон Диас и Химена Дуке

"Светата Дяволица" разказва историята на Санта Мартинес, една жена, която ще преживее най-ужасния кошмар. Загубата на съпруга й в следствие на заговор от жена, обсебена от идеята да го унищожи, ще накара Санта да подготви "перфектния" план за отмъщение. Пропускът в плана й ще се появи, когато си даде сметка, че любовта за втори път чука на вратата й. Тогава тя ще трябва да избере дали да пожертва любовта или отмъщението, за което толкова се е борила.

Очаква се снимките на теленовелата да започнат в края на месец май.

2 коментара:

  1. тези филми ми се струват интересни и дано да са

    ОтговорИзтриване
  2. дама купа изглежда да е много интересен

    ОтговорИзтриване

Коментирай тук!