четвъртък, 13 юни 2013 г.

Убиха и другия брат на Пабло Монтеро

Мексиканският актьор и певец Пабло Монтеро и семейството му получиха нов тежък удар. Три години след смъртта на брат му Оливър, рано сутринта тази сряда беше убит и другия му брат Хавиер Ернандес Родригес. Последният беше много обичан от звездите в шоубизнеса в Мексико, тъй като беше отличен гримьор и стилист, а също и защото имаше смелостта да признае публично, че е травестит.

Според репортажите на различни медии, братът на Пабло Монтеро е бил убит чрез наръгване с нож от няколко неизвестни лица, които са избягали от мястото на престъплението.

Според първите полицейски рапорти, събитията са се разиграли около 1 часа след полунощ в сряда, когато е била повикана линейка на Червения кръст за двама души, наръгани с нож. Когато парамедиците пристигнали, Хавиер вече бил мъртъв, докато жената, която се предполага, че го е придружавала, на име Лус Мария Видегарай Родарте, все още е била жива, поради което е била откарана в болница.

Тялото на Хавиер е било захвърлено на тротоара, облечено единствено в черно бельо, докато дрехите му са били разпилени на няколко метра разстояние, а окървавеният нож - отстрани до трупа.

През 2010 година, големият брат на Пабло, Оливър, който беше негов мениджър и дясна ръка, беше застрелян докато шофираше автомобила си по пътя Тореон-Сан Педро.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Коментирай тук!