понеделник, 17 юни 2013 г.

В дома на Давид Чокаро


Давид Чокаро отвори вратите на дома си в Маями, за да могат феновете му да разберат къде прекарва повечето време със семейството си. Къщата е на 2 етажа и в нея преобладава белия цвят.В кухнята актьорът й семейството му обичайно закусват и пият чай мате. Като повечето стаи и тук всичко е в бяло, тъй като им харесва усещането за светлина, което този цвят създава.
Това е всекидневната, в която семейството се събира да гледа телевизия. Едно от нещата, които най-много им харесва е светлината, която влиза през прозорците. 

На малката масичка обикновено се хранят дъщерите на Давид Алегра и Брихита.


Това е банята за гости на първия етаж, която също е в бяло.


Това е трапезарията, в която Давид и семейството му посрещат гости.


Гледката от задния двор е впечатляваща, а Давид особено много се гордее с дървената ограда на верандата, защото той лично я е направил. Причината е, че в района се навъртат алигатори.
На втория етаж са разположени спалните и още две бани. Детската стая е изцяло в розово.


Приспособлението на тавана е идея на съпругата на Давид Карола Лаурсен. То служи за съхранение на играчките на момичетата, които са много, защото актьорът обожава да им подарява.
Това е банята на Алегра и Брихита, която обикновено не е толкова подредена.
За финал - спалнята на Давид и Карола. Любопитното е, че двамата нямат точно определени места на леглото и всеки спи там, където му харесва в конкретния момент. Обичайно на сутринта се събуждат четирима, тъй като по някое време през нощта момичетата се промъкват в леглото при тях.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Коментирай тук!