сряда, 19 юни 2013 г.

Майте Перони ще снима нов филм


Това, че е съсредоточена върху музиката, по никакъв начин начин няма да попречи на Майте Перони да продължи и актьорската си кариера. И макар че за момента тя не смята да приема телевизионни проекти, съвсем скоро ще се завърне на снимачната площадка на нова кино продукция.

"Снимах филм на име "Пристигането на Конрадо Сиера", но възникнаха някои проблеми и затова премиерата беше отложена. Надяваме се, че съвсем скоро всичко ще се разреши", сподели Майте. "В края на тази година ще снимам нов проект, който е филм от жанра съспенс-ужаси и се казва "Присъствия" ("Presencias")."

"Киното е важна част от живота ми, те (киното и музиката) са две различни, но подобни форми на комуникация, два начина да докоснеш чувствата на хората и това ми харесва."

Животът на Майте Перони навлиза в нов етап, който започна с отпътуването й за Ню Йорк, за да учи музика и да реализира първия си солов проект. Албумът ще е на пазара през август, а Майте участва във всеки един етап от неговото създаване.

"Направих всичко от края на януари досега, бяха близо четири месеца и половина на тежка работа. През това време участвах в подбора на темите, в търсенето на подходящите тонове за всяка песен и в абсолютно всичко, което се прави, когато започваш нещо ново."

Първият й сингъл "Tu y yo" излезе този понеделник, а любопитното при него е, че е в стил бачата, който е характерен за Доминиканската Република. Това, обаче, не е никак чудно, тъй като Майте неведнъж е казвала, че дискът й ще бъде смесица от най-различни стилове.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Коментирай тук!