четвъртък, 27 юни 2013 г.

Соня Смит и Габриел Порас се развеждат


След пет години брак, Соня Смит и Габриел Порас решиха да се разделят. Новината беше оповестена посредством съобщение до медиите, изпратено от агента по връзки с обществеността на актрисата Ласаро Крус.

"След няколко години брак, днес (Соня и Габриел) решиха да съобщят на медиите и пресата, които винаги са ги подкрепяли, че по взаимно съгласие слагат край на брачния си съюз; поради което молят за уважение и благодарят на всички, които през тези години следиха кариерите им", гласи съобщението.

Представителят на Соня даде ясно да се разбере, че раздялата се осъществява при приятелски отношения.

"Струва си да се отбележи, че връзката им приключва с добри отношения, както служебни, така и лични и както вече казахме, по взаимно съгласие."

Крус изясни още, че за съжаление, разстоянието не е успяло да разреши проблемите на двойката. Припомняме, че през последните месеци Габриел Порас се снима в теленовелата "Господарят на небесата" ("El Senor de los Cielos") в Мексико, докато Соня работи по "Мъж под наем" ("Marido en Alquiler") в Маями, САЩ.

Двамата се запознаха през 2006 година, когато снимаха заедно теленовелата "Винаги ще те помня" в Маями. Любовната им история прехвърли границите на екрана и се пренесе в реалния живот, като на 29 февруари 2008 сключиха граждански брак.

За момента актьорите се въздържат от коментар, но се твърди, че Соня се е изморила от непрестанните изневери на Габриел. Припомняме, че преди дни публикувахме материал, в който актьорът признава, че е изневерявал неведнъж и смята това за част от природата си.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Коментирай тук!