четвъртък, 27 юни 2013 г.

Анжелик Бойер и Себастиан Рули ще оглавят новата праймтайм теленовела на Телевиса

Звездната двойка Анжелик Бойер - Себастиан Рули, която  завладя публиката в много страни по света с теленовелата "Тереса", отново ще се събере, за да оглави следващата праймтайм теленовела на Телевиса. Става въпрос за римейк на сериала от 1983 година "Бракове по омраза" ("Bodas de Odio"), която подготвя продуцентката Анхели Несма ("Abismo de Pasion").

Любовният триъгълник ще се допълва от актьора Луис Роберто Гусман ("Пробуждане"). Други потвърдени имена за продукцията са Освалдо Банавидес и Рохелио Гера.

Очаква се теленовелата, чието окончателно заглавие все още не е известно, да се появи на екран в Мексико в началото на ноември, като ще замести "Бурята" ("La Tempestad"). Поради слабия зрителски интерес към последната, най-вероятно тя ще има по-малък брой епизоди от предварително планираните.

Интересен факт е, че това няма да бъде първи римейк на "Бракове по омраза". През 2003 година беше заснета адаптация на теленовелата под името "Истинска любов" с Адела Нориега, Фернандо Колунга и Маурисио Ислас в главните роли.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Коментирай тук!