четвъртък, 13 юни 2013 г.

Фабиан Риос е отдаден само на една жена


Фабиан Риос има прекрасна връзка със съпругата си, актрисата Юли Ферейра. Колумбиецът, когото в момента гледаме като злия Монтекристо Паласиос в теленовелата "Призракът на Елена", обаче признава, че в началото любовта им е била невъзможна, като тази, която ще преживее героят му в новия му проект "Дамата и ръботникът" ("Dama y Obrero"), чиято премира ще се състои по канал Телемундо в понеделник.

"Винаги съм бил отдаден само на една жена", заяви актьорът по повод на това, което го отличава от героя му Томас Виямайо.

"Когато започвахме връзката си с Юли, беше малко сложно, заради дистанцията и защото всеки беше съсредоточен върху собствената си кариера. Но също като в историята "се появи искра, която е основна съставка на тази теленовела".

Именно тази съставка поддържа двойката сплотена вече толкова години. Дали обаче героят му ще успее  да постигне същото и в теленовелата?

"Томас е манипулативен и студен тип, възползва се от всички средства, за да манипулира и управлява останалите. Той е маняк, доста лош, направо ужасен. Аз съм точно обратното. Моите убеждения са да вярвам в хората, да бъда спокоен и праволинеен човек."

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Коментирай тук!