четвъртък, 13 юни 2013 г.

Седем факта за Уилям Леви, които може да не знаете


1. Уилям Леви е родом от Кохимар, източна Хавана, Куба. На 14 години напуска страната нелегално и се установява да живее в Маями, САЩ. Там учи бизнес администрация в университета Сейнт Томас с бейзболна стипендия. По-късно заминава да учи актьорско майсторство в Лос Анджелис, а след това и в Маями и Мексико Сити.

2. Леви не е истинската фамилия на актьора. Рожденото му име е Уилям Леви Гутиерес. Получава името от приятел на родителите му, които се опитват да изведат семейството от страната, още докато майка му е бременна. Всъщност Леви е еврейската фамилия на майка му. Актьорът прие католическата религия през 2009 година в Мексико.3. В началото Уилям не мисли за актьорска кариера. Бил е голям бейзболен фен и се е надявал да стане професионален играч. Въпреки че е бил добър и доказателство за това е получената стипендия за колеж, животът му предначертава друг път. Започва кариерата си в риалити телевизията, когато подписва договор за работа като модел в агенцията Next Models, но телевизионната му кариера се изстрелва, благодарение на риалити шоуто на Телемундо "Островът на изкушенията". Леви е добре известен на латиноамериканското население, но англоговорящата публика също започва да се превръща в негов фен. През 2011 той се снима в клипа на Дженифър Лопес към песента "I'm into you" и всички бяха впечатлени от красивия Леви, тичащ по брега. След това дори се появи слух за евентуална негова афера с певицата и то точно по времето, когато Джей Ло и Марк Антъни решиха да се разделят, но и двамата отрекоха тези слухове.


4. Уилям Леви има две деца от актрисата Елизабет Гутиерес. Двамата се разделиха през май 2011, но няколко месеца по-късно се събраха отново и до днес са щастливи заедно. Децата им се казват Кристофър Александър и Кайли Александра. Актьорът поставя бащинството си на първо място и се опитва да даде на децата си "всичко, което той не е имал". Уилям разпределя времето си между Лос Анджелис, Мексико Сити и Маями, където Елизабет живее с децата, които заради училището нямат възможност непрекъснато да пътуват, за да бъдат с него.

5. Няма никакво съмнение, че Уилям Леви е секси и затова попадна в списъка с най-секси мъжете сред живите на списание Пийпъл. "Не знам... вече вярвам в тази история, защото хората казват, че съм красив. Всъщност, аз не се смятам за красив, аз съм нормален мъж", казва Леви за себе си.


6. Въпреки възходящата си кариера, не всичко около актьора е цветя и рози. През 2010 той се замеси в грандиозен скандал, когато непълнолетно момиче го обвини пред медиите и съда, че я е принудил да правят секс, а той на свой ред заяви, че се е опитвала да го изнудва, за да си мълчи и целта й е да очерни имиджа му пред обществото. Леви не отрече, че се е запознал с момичето, но според неговите показания, тя му е казала, че е на 19 години. През юли 2011 година страните постигнаха тайно споразумение в съда и проблемът се реши тихомълком.


7. Уилям Леви е филантроп. Той участва в различни благотворителни кампании, като едната от тях е "Съюзи, които градят" ("Alianzas que Construyen") на Фондация Телевиса. Актьорът дарява част от времето си за ремонтиране на къщите на бедни семейства в Мексико.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Коментирай тук!