понеделник, 17 юни 2013 г.

Давид Бисбал и Сулейка Ривера излизат заедно


След седмици на спекулации в медиите испанският певец Давид Бисбал призна, че излиза с актрисата Сулейка Ривера ("Аурора", "Някой те наблюдава"). Двамата, обаче, все още са на етап опознаване и развитието на връзката им тепърва предстои.

"Тя е много специална приятелка, чувствам се много добре с нея. Моля ви да ми дадете време да се опознаем", заяви испанецът и допълни,че "Тя е невероятна жена, истинско чудо. Истината е, че ми харесва всичко в нея.

Въпреки множеството снимки, които се появяваха в медиите през последните седмици, на които двамата излизат заедно от някой ресторант или пък карат джет в морето, Сулейка дълго време настояваше, че те са само приятели. "Прекрасно е да го гледаш докато говори за дъщеря си Ела, очите му започват да блестят, възхитително е, но между нас има само едно хубаво приятелство."

Актрисата, също като Давид, обожава сина си. Тя е майка на 1-годишния Сантяго, плод на връзката й с баскетболиста от NBA Хуан Хосе Бареа, с когото наскоро се раздели. "За момента си давам възможността да оправя живота си. Радвам се на живота заедно с моите приятели, но за момента смятам, че трябва малко да си пазя сърцето", добави Сулейка.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Коментирай тук!