петък, 28 юни 2013 г.

Сюжет и трейлър на теленовелата "De que te quiero, te quiero"


"Че те обичам, обичам те" ("De que te quiero, te quiero") е новата следобедна теленовела на Телевиса, която ще стартира в ефира на Канала на звездите в Мексико от 1 юли. Продуцент е Лусеро Суарес, а главните роли са в изпълнение на Ливия Брито и Хуан Диего Коварубиас.

Историята започва със срещата между Наталия Гарсия (Ливия Брито) и Диего Касерес (Хуан Диего Коварубиас) по време на празника на рибарите в Тукспан, Веракрус, където Наталия ще бъде коронована като кралица. Любовта между двамата припламва от пръв поглед.

Макар че Наталия е живяла през целия си живот със семейството на осиновителите си в Тукспан, никога досега не е срещала Диего, който притежава фамилно имение в покрайнините. Наталия не знае, че Диего има брат близнак, Родриго, който през целия си живот се е съревновавал с него. Когато научава за новия романс на брат си, Родриго не се поколебава да го измести и в нощта на коронацията на Наталия се представя за Диего. Наталия се оставя на влечението си, докато не разбира, че единственото намерение на предполагаемия Диего е да я изнасили. За нейно щастие се появява приятелят й Андрес (Хосе Карлос Фемат) и я защитава, но докато двамата се бият, Родриго пада и си удря главата толкова силно, че изпада в кома.

Мислейки го за мъртъв, Наталия и Андрес бягат от Тукспан. Наталия признава истината на Кармен (Синтия Клитбо), която опитвайки се да я спаси, я изпраща да живее с бащата на Хуанчо в Мексико Сити.

Съсредоточен в усилията си да премести брат си в Мексико, за да му спаси живота, Диего остава с впечатлението, че Наталия само си е играла с него и е избягала с Андрес. Никога повече не я вижда.

След две години, когато Наталия е на път да завърши следването си по информатика, семейство Гарсия решава да се установи в Мексико. Отново заедно, те започват нов цикъл от живота си, подкрепяни от кръстницата си Лус (Силвия Марискал) и Елеасар (Марсело Кордоба), комендант от полицията, които им дават подслон. Кармен, която се е борила през целия си живот, за да отгледа петте си деца, решава да продължи и в столицата бизнеса си с гозби от Веракрус и скоро открива кръчмата си "Шестимата Гарсия" ("Los Seis Garcia"). В същото време Наталия започва работа във фабрики "Каприко", където отново се среща с Диего Касерес, който е вицепрезидент на компанията. В началото Наталия бяга от него, разбирайки, че не го е убила и е уплашена, че той ще поиска отново да се възползва от нея, за да си отмъсти, но Диего я последва и иска обяснение за изчезването й от селото. След като успяват да си изяснят нещата, обаче, те не могат да подновят връзката си, защото Диего е женен за Диана (Есмералда Пиментел).

Наталия решава да се отдалечи от него и от фабрики Каприко, но Кармен става жертва на трафикант на дрога, който я измамва и тя отива в затвора. Единствения начин да я изкара оттам, е да приеме помощта на Диего, който благородно й предлага да й помогне. За да плати разходите, тя приема работата в Каприко.


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Коментирай тук!