сряда, 17 юли 2013 г.

Едуардо Сантамарина за 10-годишната си борба с алкохолизма


В ексклузивно интервю в сутрешния блок на Univision - "Despierta America", Едуардо Сантамарина ("Марисол", "Приятелки и съпернички", "Руби") проговори за 10-годишната си битка срещу пристрастеността към алкохола, която изложила на риск не само семейството, кариерата и приятелствата му, но дори и собствения му живот.

Едуардо отвори сърцето си и обясни, че това, което започнало като игра, се превърнало в пристрастяване, при което обкръжаващата го среда го карала да затъва все повече и повече, докато достигнал дъното и си казал "стига!" "Вече 10 години съм трезвен, но това е само ден за ден, само за днес, не знаеш какво ще се случи утре", заяви актьорът.

По времето, по което Едуардо твърди, че е живял, потопен в алкохола, той беше женен за актрисата Итати Канторал, майка на две от децата му, близнаците Едуардо и Роберто. Бракът им приключи, когато той започна да излиза със Сусана Гонсалес.

Днес, щастливо женен за Майрин Виянуева, Едуардо се бори ден подир ден срещу порока си и с гордост казва, че засега успява. Актьорът използва случая да изпрати послание до всички, които все още не знаят, че живот има и без бутилката: "Да, възможно е".

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Коментирай тук!