понеделник, 1 юли 2013 г.

Ана Лайевска вече не поддържа връзка с Рафаел Амая


Ана Лайевска, която в момента изпълнява главната роля в новата теленовела на Телемундо "Дамата и работника" ("Dama y Obrero") изживява един от най-хубавите моменти в живота си в професионален и личен план.

"Това е етап на голямо щастие и много компенсации, които съм чакала в продължение на години", разкрива 31-годишната актриса, която след разялата си с Рафаел Амая през 2010, след 4-годишна връзка, отново срещна любовта в лицето 29-годишния инженер и бизнесмен Родриго Морейра.

На въпроса дали поддържа някаква връзка с бившия си, който в момента оглавява една от най-успешните продукции на Телемундо през последните години - "Господарят на небесата" ("El Senor de los Cielos"), актрисата отговаря: "В действителност, никаква. Не съм наясно какво прави в личен план, нито друго. Не поддържаме никаква връзка."

"Зная, че работи в същата компания и че му върви много добре с "Господарят на небесата" и се радвам, че му е потръгнало в Телемундо. Това ми харесва.", добавя Ана за Рафаел Амая, който от близо три години поддържа връзка с актрисата Анхелика Селая, с която се запозна по време на снимките на теленовелата "Някой те наблюдава".

По отношение на новия си любим, Лайевска признава, че едно от най-големите му предимства е, че не е популярна личност. "Определено Родриго е точният човек. Не съм имала много гаджета. Да бъдеш с някого, който разбира кариерата ти, без да е част от нея, е прекрасно."

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Коментирай тук!