сряда, 10 юли 2013 г.

Хуан Солер е изкушен от забраненото в "Мъж под наем"


Един актьор остава такъв завинаги и това с особена сила важи за Хуан Солер, защото по думите му го носи в кръвта си. Това е и причината да приеме да се завърне към теленовелите с ексклузивен договор с Телемундо. Първият му голям проект за компанията е "Мъж под наем" ("Marido en Alquiler"), чиято премиера в САЩ е днес, 10 юли.

Рейналдо Ибара, както се нарича персонажът му, е праволинеен мъж с изтънчен вкус към френската кухня, но... е женен за една напълно луда жена - Тереса Кристина Палмер (в изпълнение на Марица Родригес).

Тази жена "ме измами, мами ме още от самото начало", казва Рейналдо и добавя, че с времето е започнал да открива истинското лице на една фриволна и алчна жена.

Все пак съдбата на Рейналдо не е толкова лоша, тъй като му дава "шанса да срещне жена, която преобръща света му". Това е Гриселда (Соня Смит), майка на три деца, която работи като "момче за всичко" и с която открива истинската любов.

Много е лесно да си представим, че тук ще се сформира един любовен триъгълник, в който галанът - Рейналдо - ще даде воля на чувствата си, но в действителност тази възможност изглежда доста далечна. "Този мъж никога не би изневерил на думата си за брак "докато смъртта ни раздели."

В личен план Хуан Солер разказва как от решението си да се установи окончателно в Аржентина е стигнал до редиците на звездите на Телемундо в Маями. "Напуснах Мексико в търсене на по-качествен живот. Върнахме се в Аржентина (заедно със съпругата му Маки и двете им дъщери), но Аржентина не проработи за нас като семейство, не се адаптирахме и възможността да продължа да развивам кариерата си като актьор при по-качествени условия на живот беше тук в Маями", заяви Солер.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Коментирай тук!